Spiseborde

Indlæser...

Varer 1-15 af 25

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 25

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Spiseborde i træ er funktionelle og skaber hygge i hjemmet

Spisebordet har en vigtig funktion i vores hjem. Det er her, at familien kan mødes, spise og hygge sig sammen, og derfor tilbyder vi hos Trævarefabrikernes Udsalg mange forskellige spisebordsløsninger. Der er helt sikkert et bord, som passer til jer og jeres behov. Her på siden finder I spiseborde i forskellige mål, og der er modeller med klapper, så det er muligt at skabe ekstra bordplads, når der kommer gæster til middag. Trævarefabrikernes Udsalg tilbyder både borde i ubehandlet træ, malet træ og i melamin med stålben. Et spisebord i træ er en tidløs spisebordsløsning, som passer ind i ethvert hjem. Hvis I ikke har så megen plads og derfor er på udkig efter et mindre spisebord, kan I også finde klapborde i forskellige mål her på siden. Et klapbord er en smart løsning, hvis man vil spare på pladsen i rummet – bordet klappes hurtigt ned langs væggen, når det ikke er i brug. Vægklapperne fås både i buet og firkantet udformning, så det er bare at vælge, hvad der passer bedst til jeres indretningsstil. Til dig der søger en moderne spisebordsløsning i en ny nordisk stil kan vi anbefale vores STICKS bord – hvor du har mulighed for at købe bordet i flere længder og med både sort eller hvid bordplade. Er du på jagt efter et rundt bord har vi et O-bord i 2 størrelser - produceret i birkekrydsfinér. Og i 2017 er en ny model kommet på banen. A-bom bord i fyr. En opdatering af det eksisterende gavlbord i fyr, blot i en lidt mere moderne udgave. Med A-bom bordet har du mulighed for selv at vælge hvilken bordplade du ønsker at montere på A-bom stellet. 

Find et spisebord, der i mål og materialer passer til jeres hjem

Et spisebord er et af de mest centrale møbler i hjemmet, så det er vigtigt, at I finder det helt rigtige bord til jeres bolig. En del af vores spiseborde er skabt i massivt fyrretræ i god kvalitet, som fremstår smukt og er yderst langtidsholdbare. Hvis I er på udkig efter et café- eller et bakkebord, kan I også finde modeller i både hvid- og sortmalede udgaver her på siden. Disse borde er både perfekte til stuen og hjemmets mindre rum, og så passer de også godt i en udestue eller under et halvtag i haven.

Trævarefabrikernes Udsalgs’s spiseborde med gavlunderstel er gode løsninger til hjem, hvor der er mange, der skal spise med hver aften. Gavlspisebordene fås i mål B80 x L120 cm til B80 x L160 cm. Hvis bordpladsen alligevel ikke er tilstrækkelig, er det muligt at købe en ekstra klap til hver ende, så alle kan være med omkring spisebordet.