CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stole

   

1 til 15 ud af 44

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

1 til 15 ud af 44

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stole til alle husets rum og funktioner

Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du stole til alle husets rum. Stolene i træ findes i et utal af variationer, former og farver, som giver dig mulighed for at vælge dem som falder i din smag, uanset hvilken indretningsstil du ellers fører. Både til spisestue, værelser og stue finder du stole i træ, der matcher dit behov.

Trævarefabrikernes Udsalg sørger for at udvælge de bedste træsorter med omtanke for både holdbarhed og sikkerhed, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde dit hjem. Vi har stole i træ i mange udformninger, hvad enten du ønsker fuld rygstøtte i et stykke, tremme- eller bøjleryglæn. De er alle ergonomisk tilpassede, for at opnå den bedst mulige komfort.

Når det gælder spisestole er det vigtigt at finde stole, som passer både i højde og drøjde, så vores udvalg tæller både smalle stole og mere robuste spisestole i træ. Skalstolen i et stykke er en elegant stol, som ikke tager særlig meget plads, så med den har du f.eks. plads til mange gæster rundt om spisebordet. Hvis du ønsker en stol med et mere moderne udtryk, kan du med fordel vælge Stacks stol, som ligeledes er en skalstol - blot med et mere moderne tvist.

Invitér dine gæster smagfuldt til bords med flotte stole i træ

Vi har ikke kun stole til din spisestue, men også til mange andre formål. For eksempel går den fantastiske lænestol i formspændt birk aldrig af mode – her nyder både store og små at dase hen og få den ultimative følelse af afslapning Lænestolen er udformet i flot formspændt birk med fine detaljer, som for eksempel antydningerne af årer i træet. Netop hver træsorts fine markeringer, når de bruges uden maling, giver dine møbler et individuelt præg, som gør hvert møbel personligt og til helt dit eget. Til lænestolen fås ligeledes en fodskammel.

I et hjem med fart på bliver én ofte til mange, og derfor har vi selvfølgelig også et godt udvalg af klapstole, som hurtigt kan findes frem, når det ringer på døren, eller når siddepladserne skal flyttes til en anden ende af rummet. De fleksible klapstole er lette af manøvrere, så børnene også kan være med. Samtidig er siddekomforten i orden, da funktionaliteten ikke behøver være på bekostning af godt design.

Mulighederne er mange, så det er op til dig at vælge lige netop de stole, som kan give din indretning det ekstra du enten står og mangler, eller blot ønsker at tilføre dit hjem, så det kan blive helt som du forestiller dig det skal være. Vi vil hjertens gerne være behjælpelige, hvad angår behandlinger og kombinationsmuligheder, så du kan få den bedste oplevelse og vare ved at handle hos Trævarefabrikernes Udsalg