Sofaborde

Indlæser...

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Rundt bakkebord, Sortlakeret
 • Rundt bakkebord, Akacietræ
 • Rundt bakkebord, Hvidpigmenteret
 • Rundt bakkebord, Naturlakeret
 • 8 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Sofaborde til enhver indretningsstil

  Uanset hvilken stil du har indrettet din stue i, har vi et sofabord som kan bidrage til din linje. Vi har sofaborde i træ til både den romantiske, minimalistiske og robuste trend, alle nøje udvalgte med henblik på god kvalitet til gode priser, så du kan få billige sofaborde til din smag.

  Sofabordene i træ findes i mange former, så alle stuer kan pyntes med et træbord, som både fungerer som dekoration og har en praktisk funktion – her kan du f.eks. stille kaffen eller lægge avisen. Derfor har flere af sofabordene også mere end én hylde, så du kan opbevare magasiner, aviser og bøger lige netop der, hvor du får brug for dem næste gang. Hylderne kan både være i træ og glas, og er lette at rengøre, så du ikke skal være bange for rødvinsringe i træet.

  En anden god løsning er de runde bakkeborde, der er både mobile og foranderlige i deres konstruktion, da hjulene gør det muligt at flytte dem rundt i den dynamiske indretning. Samtidig kan ”bakkerne” tages af og bruges eller let rengøres. Du finder bakkebordet i lakeret gummitræ eller gyldent akacietræ. For et mere minimalistisk look kan sofabordet også vælges i glansfuld sort lak.

  Få sofaborde i træ, der kan bruges i alle stuer

  Sofaborde i træ fås både i naturalistiske, robuste designs og lette, flytbare. Derfor har vi samlet det bedste indenfor begge kategorier, så du har de valgmuligheder gennemtænkt indretning kræver. De firkantede sofaborde i ubehandlet fyrretræ skaber et naturligt samlingspunkt i stuen og indbyder til at man både kan spise, spille og hygge ved det robuste bord, som holder til det hele. De kraftige ben giver desuden god støtte, hvorfor det ingenting gør, at der bliver mange omkring bordet.

  I den lettere afdeling bringes associationerne til sydligere himmelstrøg med elegante caféborde i hvid- eller sortmalet akacietræ. De smalle sofaborde går man ikke fejl med – de er både dekorative og praktiske, da de let kan slås ned og bruges andre steder i hjemmet. For eksempel kan de sagtens bruges i haven, når den danske sommer slår ind, da den nænsomme behandling gør deres enkle ydre super solidt. Sommerstemningen kan også bringes inden døre med fine Venedigborde, som er behandlet med teakolie for en flot overflade, der ikke mister sin glans.

  Alle vores sofaborde er udtænkt med både funktion og design i fokus, og derfor rådgiver vi dig gerne omkring, hvordan du får mest ud af dit bord og opnår den længste holdbarhed.