Kommoder til stuen

Indlæser...

Varer 1-15 af 35

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 35

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Kommoder i træ

Hos Trævarefabrikernes Udsalg sætter vi en ære i at fremstille og forhandle trævarer i højeste kvalitet, som både skaber stor dekorativ og funktionel værdi for brugerne. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af kommoder i forskellige størrelser, farver og modeller til hele familien. Vælger man en kommode i træ, får man et tidløst produkt, som passer ind i ethvert hjem. Det er samtidig et møbel, som med sikkerhed kan holde i mange år, hvis man passer godt på det og sørger for, at det får den rette behandling.

Der er flere og flere, som inddrager trævarer i indretningen i takt med den nordiske bølge, der skyller ind over mange danske hjem. Hos Trævarefabrikernes Udsalg ønsker vi at give alle mulighed for at implementere træ i møblementet og i indretningen generelt. Træ gør sig godt som et gennemgående tema og som en kontrast til den øvrige indretning. Derfor forhandler vi alt i trævarer her så siden – hovedsageligt forarbejdet i fyrretræ men også i bøg, eg, birk og lakeret i farver.  

BRICK BOX – den optimale kommode

Det kan være svært at finde en kommode, som er optimal i alle rum. BRICK BOX er noget af det, der kommer tættest på. Hos Trævarefabrikernes Udsalg forhandler vi det fantastisk fleksible møbel, som passer ind i langt de fleste hjem. BRICK BOX-modulerne i birkekrydsfinér giver dig uanede muligheder for opbevaring og indretning. Designeren Lars G. Bennetzen har skabt skuffemodulerne i 3 forskellige størrelser, som kan sættes sammen, som du ønsker det.

BRICK BOX er særdeles gode til de rum, som familien samles i og benytter i løbet af dagen, da modulerne har flere forskellige anvendelsesmuligheder. De kan stables i højden som et slags højskab eller som en kommode. Du kan også sætte dem sammen som en bænk med en hynde til entréen eller en hyggelig læseplads i stuen. Har du mange moduler, kan de også sættes sammen til en seng med masser af opbevaringsplads under. Alle skuffer er med rulleudtræk, som skyder skuffen ud, når man trykker på fronten.

BRICK BOX-modulerne fås med naturlig træfarvet eller opalgrøn skuffefront. Den opalgrønne front giver modulerne et spændende og frisk look, som kan blandes med den naturlige træfarve i den grad, man ønsker. På den måde kan du skabe en personlig kommode, skab eller bænk til det rum, den er tiltænkt. Brug dem eksempelvis på børneværelset som en lav kommode med tilhørende bænk for et sjovt møbel, der indbyder til lej og hygge. Er du på jagt efter flere møbler, legetøj eller andet til børneværelset, kan du tage et kig i sortimentet her.

Klassiske kommoder

Er du på udkig efter en klassisk kommode på 4 ben og med skuffer, så finder du også denne form for møbel her på siden. En stor del af sortimentet her hos Trævarefabrikernes Udsalg er fremstillet i massivt kvalitetsfyrretræ, hvilket også gør sig gældende for de flotte kommoder. Træ er naturens eget stærke og holdbare materiale, som er det oplagte valg, når du går efter robuste men klassiske trævarer og møbler. Et møbel som dette, kan du være sikker på at have gennem flere generationer.

Denne kommode fås med 4, 5, 6 eller 7 skuffer i massiv fyr og er for den familie, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design. Den kan både benyttes i stuen, på børneværelset, soveværelset eller måske på et badeværelse med god plads. Er du vild med den naturlige træfarve, kan du blot lade den stå rå og ubehandlet. Men for et mere romantisk udtryk kan du overveje at male eller oliere kommoden hvidere. Vil du vide mere om, hvordan du kan behandle dine trævarer, kan du her på siden finde udførlige vejledninger i træbehandling. Har du yderligere spørgsmål til hvilket produkt, der er bedst til dit træmøbel, er du velkommen til at kontakte os her