CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Havemøbler

   

12 vare(r)

   

12 vare(r)

Havemøbler, havestole og haveborde

Har man have, terrasse eller altan er der intet, som når den danske sommer slår ind og udvider dit hjem med et ekstra rum. De lune dage og lyse nætter skaber sammen med Trævarefabrikernes store udvalg af havemøbler de perfekte rammer til udendørs ophold. Du finder havemøblerne i mange forskellige typer og designs, og hvad enten du har plads til store arrangementer, eller blot skal have møblerne til stunder med den nære familie, har vi et udvalg af havestole og borde i træ, som kan skabe nøjagtig det udendørs rum, som du har lyst til at nyde sommeren i.

Havemøbler med komfort, funktionalitet og design i centrum

Havemøbler skal have komforten i orden, og samtidig være lette at flytte rundt på og re-arrangere. Det er rart at kunne flytte rundt og skabe plads til ekstra venner omkring havebordet. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg havemøbler i sæt, som let kan udvides med både bænke og stole, i rustikke træsorter eller romantiske hvidlakeringer.

De noget mere lette og sammenklappelige sæt giver associationer til sydligere himmelstrøg, og skaber en behagelig caféstemning i din egen baghave. Cafésættene fås både som samlede sæt eller i enkelte dele, så du kan indrette dig præcis efter den plads du har til rådighed, og den stilart du går efter. Både caféstole og caféborde kan også stå for sig selv – for eksempel fungerer cafébordet også ideelt som anretterbord.

Få det bedste ud af sommeren, når du sidder i de helt rigtige havemøbler i træ

Sommeren er synonym med ferie og afslapning, og intet markerer det bedre end liggestole i det helt klassiske design med rød-hvide, grøn-hvide eller blå-hvide striber i det behagelige lærredsstof. Hvis du er til det mere neutrale, fås liggestolen også med lærredsstof i hvid. Perfekte til haven eller på stranden. 

Skal det være endnu mere henslængt, er der intet som en hængekøje at dase hen i, og Trævarefabrikernes Udsalg har flere modeller i solidt canvas i forskellige mønstre. Hængekøjerne stabiliseres med ophæng, i havens træer eller på gelændere. På den måde får du en fleksibel oase, nøjagtig hvor du ønsker den.

Altid havemøbler i højeste kvalitet

Alle Trævarefabrikernes havemøbler i træ er udarbejdet i kvalitetstræ, som lever op til de højeste standarder på markedet. De robuste træsorter er behandlet, så de kan tåle vind og vejr og kræver ikke megen efterbehandling. Vi rådgiver dig selvfølgelig i, hvordan du bedst sikrer, at netop de havemøbler du har valgt, forbliver ligeså flotte som da du købte dem. Træ fortjener at blive taget godt hånd om, og vi vil gerne sikre, at du kan benytte havemøblernes tidløse design sæson efter sæson, med samme glæde, som da du valgte dem.

OPBEVAR DINE HAVEMØBLER I TRÆ KORREKT

Dine havemøbler holder længere, hvis du opbevarer dem korrekt over vinteren. havemøbler i træ er forholdvis robuste, men de bliver slidt af det skiftende vejr og mister løbende deres glans og glød. Træ havemøbler bør ikke stilles i et tørt og varmt lokale, da dette kan tørre materialet ud. Har du mulighed for det, så stil gerne dine havemøbler et overdækket sted, hvor der stadig er ventilation. Undgå at dække dine havemøbler til med plastik eller ligende, da dette kan medføre fugt og svamp i træet. 

KØB FSC-MÆRKET HAVEMØBLER

FSC-mærket betyder, at materialerne i dette produkt er ansvarligt indkøbt. Når du køber FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på verdens skove. I FSC-certificerede skove, bliver der ikke fældet mere træ end skovene kan nå at reproducere, dyre og planteliv beskyttes, og de mennesker der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.