Indlæser...

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Bøgehjørnelister til Manis-H (52 cm)
 • Bøgehjørnelister til Manis-H (42 cm)
 • Bøgehjørnelister til Manis-H (32 cm)
 • Garderobeskab (snow white)
 • 4 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Skabe i træ til alle hjemmets rum

  Vi har skabe i træ til alle husets rum, så du kan opbevare og organisere både pænt og praktisk. Hos os finder du både garderobeskabe, klædeskabe og universalskabe, som du kan bruge nøjagtig som du har behov for. Du kan ligeledes både få høje og smalle skabe, hjørneskabe og lavere kommodelignende skabe.

  Træskabe med funktionalitet og æstetik i højsædet

  Symbiosen af funktionalitet og æstetik gør, at du ikke behøver ærgre dig over store møbler, som tager plads i hjemmet. Skabene er nemlig alle udformet med henblik på at bidrage til den øvrige indretningsstil frem for at bryde den. Med det for øje opnår du det bedste helhedsresultat med dine skabe.

  Vi har billige skabe til enhver smag, i forskellige robuste træsorter. Skabslågerne kan fås i massivt træ, så du kan lukke af for dine sager, men også med flotte klare glaslåger, hvis du ønsker at udstille frem for at gemme væk. På den måde kan et skab være den perfekte ramme om gennemtænkte og gennemførte indretningsdetaljer, som indgår i netop den stil du indretter dit hjem efter. De lyse træsorter er perfekte til at fremhæve farver, så du kan sagtens være kreativ i din brug af skabene.

  Skabe til opbevaring af stort som småt

  Funktionaliteten ligger ikke kun i selve klædeskabet, men også i detaljerne. Derfor har vi et stort udvalg af bøjler, både universal bøjler og mere specialiserede bøjler til for eksempel slips i forskellige størrelser, bukser eller sarte stoffer som har gavn af filtbøjlen. Bøjlerne findes i et væld af udformninger, så du slipper for krøl og sammenblanding af dit tøj. Bøjler med klemmer er ideelle til sæt, så du kan holde samling på både over- og underdele. Alt tilbehøret til dine skabe fås hver for sig, så du kan sammensætte akkurat efter dit behov. Udover de indvendige muligheder har du også mulighed for at sætte præg på det ydre med dekorative dekorationslister til dit skab.

  Til børneværelset kan I finde spændende skabe, som pynter på alle børneværelser, så garderoben ikke bliver en irriterende nødvendighed på børneværelset, men en farverig og integreret del af barnets øvrige omgivelser.

  De skabe som endnu står udekorerede kan sagtens efterbehandles og males, hvis du ønsker det, og du får naturligvis professionel vejledning i hvilke muligheder du har med dine møbler, så de kan komme til at fremstå lige som du ønsker det. På den måde forlænges dine skabes levetid også, da de kan tilpasses skiftende trends og stile i dit hjem.