CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bogkasser

   

1 til 15 ud af 27

  1. 1
  2. 2

   

1 til 15 ud af 27

  1. 1
  2. 2

Bogkasser i fyr i mange forskellige mål

Bogkasser er det perfekte alternativ til en almindelig reol. Tidligere var bogkasserne vores prisbillige alternativ, som folk valgte, hvis opbevaringsløsningen ikke skulle koste alverden. I dag og de seneste år har fyr fået en renæssance og er blevet in igen. Derfor vælger folk ikke udelukkende bogkasser af økonomiske årsager.

Du har masser af muligheder med bogkasser. Mange bruger bogkasser og mikser i størrelser og dybder. På den måde kan du designe en reolvæg, der har et helt kunstnerisk udtryk. Og er du modig, kan du mikse bogkasser med KUBIK reoler i farver. Til KUBIK reolerne kan også fås ekstra hylder, låger, skuffer og greb.

Alle vores bogkasser er fremstillet i træ af fin kvalitet. De fleste af vores bogkasser er ubehandlet fyrretræ. Enkelte af varianterne fås ligeledes i bøg og birk. Kig selv her på siden, hvilke der passer til dit hjem.

Bogkasser i fyr skaber et helt specielt varmt og hyggeligt udtryk i dit hjem. Du kan lade dem stå ubehandlede, eller du kan vælge at behandle dine bogkasser. Se 'vejledninger' om behandling af trævarer i bunden af denne side.

Bogkasserne kan bruges i alle rum; børneværelse, kontor, alrum, stue, bryggers, køkken, kollegieværelse. I soveværelset er de smarte at bruge som sengebord, mens de i børneværelset er smarte at hænge over skrivebordet til småting, blyanter . You name it.