Din indkøbsvogn

Ingen varer
Gå til kassen

Bænke

Børnesæt massiv fyr (70102+70104+70105)

Børnesæt med bord i størrelse B60 L 60 cm. Fremstillet i massiv ubehandlet fy...

Kr. 1.157,-

Klapbænk i ubehandlet fyr

H44 B68 D39 cm.
I sammenklappet tilstand måler taburetten H52 B68 D7,...

Kr. 349,-

KUBIK bænk L78 cm.

Hvid KUBIK bænk beregnet til opbevaring med KUBIK-kasser med hjul under.

Kr. 1.149,-

Bænk i massiv eg 150 cm.

B30 L150 H45 cm.
Produktet er hvidolieret.
Du skal selv samle p...

Kr. 2.798,-

Vaskebænk L80 cm.

B35 L80 H49 cm. Produceret i ubehandlet fyr.

Kr. 269,-

Vaskebænk L100 cm.

B35 L100 H49 cm. Produceret i ubehandlet fyr.

Kr. 299,-

Vaskebænk L115 cm.

B35 L115 H49 cm. Produceret i ubehandlet fyr.

Kr. 349,-

Tremmebænk L60 cm.

B40 H43 L60 cm. Produceret i ubehandlet fyr.
Brug den på badeværelset...

Kr. 249,-

Tremmebænk L80 cm.

B40 H43 L80 cm. Produceret i ubehandlet fyr.
Brug den på badeværelset...

Kr. 279,-

Tremmebænk L100 cm.

B40 H43 L100 cm. Produceret i ubehandlet fyr.
Brug den på badeværelse...

Kr. 299,-

Tremmebænk L120 cm.

B40 H43 L120 cm. Produceret i ubehandlet fyr.
Brug den på badeværelse...

Kr. 349,-

Langbænk L85 cm.

B32 L85 H48 cm. Massiv fyr med kraftig tværbom.
Brug den på badeværels...

Kr. 449,-

Langbænk 120 cm.

B32 L120 H48 cm.
Massiv fyr med kraftig tværbom. Produktet er ubehandlet.

Kr. 489,-

Langbænk 150 cm.

B32 L150 H48 cm.
Massiv fyr med kraftig tværbom. Produktet er ubehandlet.

Kr. 589,-

Langbænk 180 cm.

B32 L180 H48 cm.
Massiv fyr med kraftig tværbom. Produktet er ubehandlet.

Kr. 689,-

Stol massiv fyr

Siddehøjde 30 cm.
Børnestol fremstillet i massiv ubehandlet fyr. Levere...

Kr. 279,-

Slagbænk massiv fyr

L60 cm. Siddehøjde 30 cm.
Børneslagbænk med magasin fremstillet i massi...

Kr. 479,-

Børnestol

Siddehøjde 28 cm.
Børnestol fremstillet i massiv ubehandlet fyr. Levere...

Kr. 229,-

Børnesæt. Stol, bord og slagbænk

Sætpris.1 børnebord (B56 L74 cm.) med 20 mm massiv bordplade.1 Stol med sidde...

Kr. 927,-

Børneslagbænk

L67 cm.
Børneslagbænk fremstillet i massiv ubehandlet fyr. Siddehøjde ...

Kr. 399,-

Bænk til hus og have

Træ vinder mere og mere frem i indretningstrenden i takt med den nordiske bølge, der præger mange danske hjem i tiden. Hos Trævarefabrikernes Udsalg gør vi en dyd ud af at give alle mulighed for at inddrage træ i møblementet og i indretningen generelt. Det kan både være som et gennemgående tema eller som en kontrast til den øvrige indretning. Derfor finder du her på siden et eksklusivt udvalg af bænke i udvalgte træsorter.

Bænke kan inddrages på mange forskellige måder i indretningen i hjemmet alt efter, hvor man placerer dem. Der er både praktiske, funktionelle og dekorationsmuligheder forbundet med en smuk træbænk. Det handler bare om at byde naturens eget stærke, holdbare og flotte materiale velkommen og nyde det. Vælger du en trævare til dit hjem, kan du være sikker på at have den i mange år, såfremt du passer godt på den. Det gælder både møbler, mere dekorativt interiør, reolsystemer og legetøj. Vi forhandler alle former for trævarer her på siden – primært forarbejdet i fyrretræ, men også nogle i eg, birk, bøg eller malet i et væld af farver.

Klassiske bænke til dit hjem

Bænken er et klassisk, og for nogen måske gammeldags, møbel, men ikke desto mindre er den igen blevet populær at inddrage i indretningen. Mange familier tyer til de kendte danske designere og arkitekter, når det kommer til den nordiske indretningstrend. Vi sætter pris på god kvalitet, godt håndværk og stilrene produkter, som er klassiske og elegante. Bænken er et godt eksempel på et møbel, der opfylder netop de krav til en ikke bare nordisk men skandinavisk stil.

Bænken giver indretningen et naturligt præg og tilfører hjemmet et flot, simpelt og personligt aftryk. Den er et alsidigt møbel, som kan finde sin plads i mange rum. Derfor tæller Trævarefabrikernes sortiment både klassiske langbænke, som kan placeres ved alle slags borde og mere karakteristiske slagbænke i massivt fyrretræ, som giver et jordnært udtryk i eksempelvis køkkenet. Langbænken fås i forskellige længder, så den kan tilpasses til dit spisebord. Udstyr den eventuelt med puder og skind for bedre komfort og et hyggeligt udseende.

Slagbænke er et multifunktionelt møbel med diskret opbevaringsplads under sædepladsen. Denne træbænk har samtidig behagelige siddepladser, da slagbænkene hos Trævarefabrikernes Udsalg er fremstillet med solide ryglæn, som giver god rygstøtte. Bænke som denne kan ideelt udstyres med puder både til ryg og sæde eller lækre skind, hvis man er til den slags. Slagbænkene fås i flere længder og kan frit sammensættes til hjørnebænk. Find de nøjagtige mål, der passer til dit rum.

Bænk i børnestørrelse

De klassiske træbænke fås også i børnestørrelse, som passer perfekt ind på børneværelset eller i et hyggeligt hjørne i stuen. Du finder både hele sæt med bænk, stol og bord i træ i børnestørrelse her på siden. Slagbænken er ideel på børneværelset, da den også kan bruges til opbevaring af legetøj, bøger, dukker og  andet godt, der hører til derinde. Bænksættet er en hyggelig måde for børnene at lege sammen ved bordet på, uden at det altid skal foregå på de voksnes præmisser. Her er de i øjenhøjde med hinanden hele tiden og kan nemt gå til og fra. Bænke, borde og stole i træ er samtidig et godt valg til børnene, eftersom dette materiale kan holde til lidt af hvert. Er du på jagt efter flere ting i træ til børneværelset, så tag et kig på vores øvrige udvalg her.

Funktionelle træbænke

Foruden stor praktisk værdi så kan alle vores bænke her på siden ligeledes bruges dekorativt i hjemmet. Sortimentet hos Trævarefabrikernes Udsalg tæller nemlig også mere enkle bænke som de rene og anvendelige tremmebænke uden tværbjælker, der er fremstillet i ubehandlet fyr. Brug de små tremmebænke i indretningen ved at arrangere vaser, lys og andet inspirerende stilleben herpå. Denne bænk er et elegant møbel, som samtidig er praktisk i kraft af sin mobilitet. Flyt din bænk derhen hvor der mangler en hyggelig sidde- eller opbevaringsplads. Tremmebænkes kan også fås med tværbomme, som yder en god stabilitet, så den står solidt på gulvet. Bænke som denne fås i forskellige længder, højder og bredder.

Vaskebænken, som om nogen er funktionel i hjemmet, er forarbejdet i flot lyst fyrretræ med fine detaljer og kan med fordel anvendes på badeværelse, i vaskerum eller lignende. Bænken fås med en længde på 80 cm til 115 cm. Du kan også vælge at behandle din vaskebænk, så den får et anderledes udtryk – enten lysere eller mere gyldent. Du finder en træbehandlingsvejledning her med en oversigt over de forskellige muligheder for træbehandling og anvisninger om anvendelse.  

Havebænke i træ klæder både haver og terrasser i alle afskygninger. En træbænk understreger samtidig glæden ved at udnytte de udendørs rammer som ekstra rum. Havebænkene er behandlede til at kunne modstå vind og vejr. Dog anbefales det at tage havemøbler ind i dårligt vejr og om vinteren, for at sikre, at havebænken og havemøblerne holder i endnu længere tid. Trævarefabrikernes Udsalg sørger naturligvis for at vejlede om løbende behandling af din træsort, så bænkene ikke bukker under for det uforudsigelige danske sommervejr. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål her på siden.