Indlæser...

Varer 1-15 af 72

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Rød børnebøjle
  Rød børnebøjle
  16,00  kr.
 • Blå børnebøjle
  Blå børnebøjle
  16,00  kr.
 • Hvid børnebøjle
  Hvid børnebøjle
  16,00  kr.
 • Smykkespejl
  Smykkespejl
  199,00  kr.
 • Gul børnebøjle
  Gul børnebøjle
  16,00  kr.
 • Place-It Knage eg mini
 • Stumtjener i eg
  Stumtjener i eg
  1.498,00  kr.
 • Enkel bøjle (lakeret træ)
 • Læderstrop
  Læderstrop
  79,00  kr.
 • Rundstok
  Rundstok
  39,00  kr.
 • Varer 1-15 af 72

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Giv din entré den indretning, den fortjener

  Entréen er måske ikke det rum i hjemmet, der normalt vil høste størst opmærksomhed. Dog er entréen det første indtryk man gør sig, når man kommer et nyt sted. Derfor  fortjener din entré ligeså gennemtænkte elementer, som hjemmets øvrige indretning.

  Skab en entré med anvendelighed og stil

  Entréen bærer ofte tydeligst præg af ønsket om klar anvendelighed i møblementet – her skal kunne opbevares, gemmes væk og hænges op. Det er ikke så lidt, der skal findes plads til, og det kræver sine entrémøbler at få plads til at organisere de mange bestanddele i en entré; her skal både være plads til nøgleskab, ophæng til overtøj og henstilling af sko.

  Heldigvis har vi hos Trævarefabrikernes Udsalg et bredt udvalg af alt, hvad entréen har brug for, for at være et velstruktureret rum, som samtidig giver et godt førstehåndsindtryk af hjemmet i sin helhed, med flotte entrémøbler i lyst, indbydende træ.

  Forskellige nøglebrætter sætter system i en af husets vigtigste, men let undseelige dele; nøglerne. De mange varianter sætter stiligt en stopper for febrilske eftersøgninger efter forlagte nøgler. Skohylder i træ er fine løsninger til både store og små familier, da de findes i mange forskellige varianter – høje og lave, brede og smalle, alle i naturligt ubehandlet fyr. Sådan slipper indgangen elegant og effektivt for at flyde over i familiens sko og sæsonens snavs.

  Byd dine gæster velkommen i naturens egne materialer

  En skrivepult i entréen bryder de mange og meget praktisk orienterede møbler. Skrivepulten løfter rumfornemmelsen med sin højde og elegante form. Samtidig er skrivepulten dog også meget anvendelig, da den kan gemme på meget, og er et oplagt sted at lægge huskesedler og lignende, som skal med ud af døren i farten. Ønskes gulvpladsen helt fri kan skrivepulten også fås til vægmontering uden ben, hvilket giver et let og rummeligt udtryk, til et rum der ellers let kan have tendens til at virke meget kompakt.

  Til frakker og regntøj har vi mange varianter af praktiske bøjler til overtøj i alle afskygninger, både med og uden buksestang og klemmer til praktisk ophæng af bukser. I den mere specialiserede afdeling har vi slipsebøjler med smarte metal udstik, som adskiller slipsene og mindsker krøl og sammenfiltring. Bøjlerne fås også i børnestørrelser, så børnene selv kan hænge overtøjet på plads. Vægpanelerne i ubehandlet fyrretræ kan også placeres, så selv de mindste kan nå, og bruges til både overtøj, tørklæder og tasker. Vi har faktisk et væld af praktiske møbler til din entre; stumtjener, hattehylde, place it knager, skuffetaburetter, knagerækker, vægpaneler, kommoder.

  De mange entrémøbler fra Trævarefabrikernes Udsalg kan enten stå alene eller kombineres til en gennemført enkel og naturlig velkomst i dit hjem, som skaber en fin symbiose mellem overskuelig struktur og flot design.