Børnesenge

Indlæser...

Varer 1-15 af 91

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Foldemadras til Manis-H sofamodul
 • Sofamodul - med udtræk (snow white)
 • Sengelommer Heart & Star
 • 2 stk. puder Traffic Signs
 • Kombinations-kit til Manis-H senge
 • Babyseng L120 cm. snow white
 • Babyseng L140 cm. Snow white
 • Skummadras til babyseng (L120 cm.)
 • Skummadras til babyseng (L140 cm.)
 • Forhæng pirat til L190 cm.
 • Forhæng Bluebear til L190 cm.
 • Forhæng Woody til L190 cm.
 • Forhæng aqua til L190 cm.
 • Pudesæt blomsterland 2 stk.
 • Varer 1-15 af 91

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Børnesenge til børn i alle aldre

  Intet er så vigtigt for dit barns udvikling som en god nattesøvn. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg et spændende udvalg af børnesenge, som hver især sikrer dit barn en god og tryg nat i rare omgivelser.

  Børnesenge med sikkerhed, funktionalitet og design i centrum

  En børneseng skal have sikkerheden i centrum. Alle Trævarefabrikernes køje- og etagesenge er designet til, at selv de mindste kan ligge trygt på toppen. Vi har  sengegærder, som giver plads til bevægelse samtidig med at være en sikker afgrænsning for barnet. Køjesenge er ideelle til søskende, der deler værelse, men stadig skal have hver deres hule eller hyggeområde. Samtidig er det flotte møbler i rene linjer, som hos Trævarefabrikernes Udsalg fås i variationer, der giver masser af mulighed for at sætte et personligt præg på sengene med ophæng, tilbehør og farverige sengebetræk.

  Ønskes et endnu mere personligt møbel til dit barns værelse, finder du hos Trævarefabrikernes Udsalg flotte etagesenge, også kendt som køjesenge, designet til at give  præcis det udtryk på værelset, som barnet ønsker – både til seje drenge, der vil have seje udsmykninger, og til prinsesser med brug for masser af opbevaringsplads til alverdens pyntesager. Flere modeller er lavet så pladsen under sovepladsen udnyttes bedst muligt; her kan være skrivebordsplade, skabsplads eller skuffer, da sengens hævning skaber et fantastisk rum under sengen, som både er praktisk og samtidig også kan være en hyggelig hule i værelset. Hulen kan indrettes til netop dit barns behov, og er en plads der kan udformes helt unikt.

  Udnyt værelsets potentiale med smarte børnesengeløsninger

  En let hævet seng giver ligesom etagesengene et super udnyttelsespotentiale af pladsen på værelset, da der kan stables opbevaringskasser og lignende under sengen, uden at det ser rodet ud. Samtidig giver det barnet et godt overblik over værelset, at være hævet over gulvplanet. En sjov detalje for barnet at skulle bestige stigen til sengen. Til legebarnet findes også den ultimative seng; sengen man står ud af ved at tage en daglig tur ned af den monterede rutsjebane.

  Alle materialer er naturligvis udvalgt efter holdbarhed, så de kan holde til både store og smås leg. Træet fremstår enten i flot hvidlakerede eller i fine klare farver, alt efter hvilken type seng du vælger. Blandt andet fås alle senge fra Manis-H i farver for enhver smag; fra klar græs grøn, over fine pastel nuancer og til stærke farver som pink og gul. Mens vores NATTI sengemoduler kun fås i hvidmalet træ.

  Soveværelset er et helle i huset for de voksne, og det samme gælder børnenes soveværelse. Dog er børnesengen ikke blot et sted at sove for børn, men også et sted, som kan bruges i leg og til en stille stund for sig selv eller til hygge sammen med kammeraterne. Trygge og inspirerende rammer omkring barnets seng er derfor en essentiel del i et harmonisk børneværelse, som også skal indbyde til leg og ophold. Trævarefabrikernes Udsalg er stolte af, at have et udvalg af funktionelle og kreative sengeløsninger til alle typer værelser og alle typer børn.