Sengeramme

Indlæser...

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Sengerammer (kassesenge) i naturens egne materialer

Soveværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem. Her skal rammerne indbyde til afslapning og genopladning. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg stolt fokus på netop at være leveringsdygtige af de rette rammer til dit hjem – udarbejdet i naturens egne materialer. Vores populære sengerammer / kassesenge er ingen undtagelse her.

Skab et lækkert og indbydende soveværelse med kassesenge i træ

Sengerammer / kassesenge i træ giver et enkelt og indbydende indtryk i soveværelset. Her skal ikke være for megen distraktion, og rene linjer giver en rolig atmosfære omkring nattesøvnen. Træsengene er lavet i træ af bedste kvalitet og findes i flere forskellige mål som kan passe ind i både de voksnes og børnenes soveværelser. De flotte fyrrerammer fremstår robuste, men elegante i det slebne, massive fyrretræ. De bevarede knaster i træet giver et flot naturligt look, uden at bryde overfladens enkle udtryk.

En seng i træramme er samtidig en flot funktionel sengeløsning, som også ideelt kan bruges i et gæsteværelse, når dine overnattende gæster skal have lidt mere end blot en drømmeseng. For at få det bedste sovemiljø er sengen hævet over gulvplanet, idet det giver mulighed for at madrassen kan ventilere og gør det muligt at rengøre under sengen – alt sammen vigtige dele, der skaber det rigtige sovemiljø for dig selv og dine nærmeste.

Nattesøvn i naturlige rammer – flotte senge i træ

For bedst at understøtte dig igennem natten har vi også sørget for et udvalg af billige, men solide lamelbunde til sengerammerne. Træsengene sammensættes derved præcis efter din smag, og giver dig friheden til at vælge nøjagtig den kombination, der skal sætte rammerne for dine nætter. De enkle, reelle rammer gør det også muligt at tilføje praktiske dele som for eksempel en sengebakke som øger din komfort.

Én ting er i hvert fald sikker: de flotte sengerammer / kassesenge i fyr giver dig de allerbedste forudsætninger for genopladning i naturlige rammer med det moderne nordiske træk. Her er ingen grund til bekymring for slid og udløbsdato – det er et af de bedste kendetegn ved at vælge møbler i træ af en høj kvalitet, som Trævarefabrikernes Udsalg gør en dyd ud af at dyrke efter bedste evne.