Bøjler

Indlæser...

13 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Rød børnebøjle
  Rød børnebøjle
  16,00  kr.
 • Blå børnebøjle
  Blå børnebøjle
  16,00  kr.
 • Hvid børnebøjle
  Hvid børnebøjle
  16,00  kr.
 • Gul børnebøjle
  Gul børnebøjle
  16,00  kr.
 • Enkel bøjle (lakeret træ)
 • Enkel bøjle
  Enkel bøjle
  10,00  kr.
 • Enkel bøjle med stang
 • Lakeret bøjle med knæk
 • Bøjle med 2 klemmer
  Bøjle med 2 klemmer
  25,00  kr.
 • Slipsebøjle (12 slips)
 • Slipsebøjle til 20 slips
 • Lakeret bøjle med knæk og stang
 • Bøjle (børnebøjle)
  Bøjle (børnebøjle)
  10,00  kr.
 • 13 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Bøjler til garderoben og entréen

  En bøjlestang koster måske en anelse på opbevaringspladsen, men det er det hele værd, når du prioriterer dit garderobeskab. Bøjler er nemlig en uundværlig del af en god garderobe, for her får du masser af overblik, mens du slipper for folder og krøllet tøj.

  Bøjlestænger er også et godt supplement til entréen, hvor familiens og gæsternes overtøj ofte forvises til en overfyldt knagerække, der hverken gør tøj eller entré nogen tjenester. Det rummer også en vis elegance at tage imod en overfrakke og hænge den på en træbøjle.

  Dette skal på bøjle

  Der er meget tøj, der har godt af at blive hængt på bøjle, hvis det skal fremstå glat og pænt, når du vil have det på.

  I den feminine ende af skabet bør du hænge dine kjoler. Det er næsten uanset materiale og pasform, du bør finde en træbøjle til din kjole, og en del nederdele har faktisk godt af samme omgang. Det er især dem, der er lavet i særlige materialer eller har særlige pasforme, du bør skabe plads på bøjlestangen til.

  Du kan også roligt hænge dine bukser op, hvis vi fraregner typer som jeans og leggings, der fint kan tåle den lidt hårdere medfart på hylderne i skabet.

  Derudover er skjorter, jakker og blazere også selvskrevne, og du vil få et bedre resultat, hvis du også hænger bluser i sarte materialer op. Det er eksempelvis silke, satin, fløjl og viskose, som nemt får et krøllet udtryk af at ligge på hylden.

  I den maskuline ende af skabet bør jakkesættene naturligvis hænge majestætisk på tykke bøjler til tøj. Side om side med smokingen og kjolesættet, hvis de altså findes i husstanden. Blazere og andre jakketyper bør du naturligvis også hænge op. Dine skjorter har også godt af at komme op og hænge på en god træbøjle, hvis den skal holde sit strøgne look, når du skal have den på.

  Derudover bør bukser, hvor du vil bevare pressefolden, komme op og hænge. Du kan vælge, om de skal på klemmebøjle, bøjle med klemmer eller bare én af dem med tværgående buksestang. Endelig tilbyder vi slipsebøjler, hvor du nemt og hurtigt kan finde frem til det foretrukne slips til dagens antræk.

  Dette skal ikke på bøjle

  Det er ikke alt, der skal på bøjle, og du kan sagtens ende med at skyde gråspurve med kanoner, hvis du bruger krudt på at hænge dine t-shirts i bomuld op. Ja, faktisk kan du endda risikere at gøre mere skade end gavn, hvis du hænger tøj op, der ikke er egnet til tilværelsen på en bøjle. Det er især sweatre, der kan få et knæk i pasformen, hvis du hænger dem op. Især hvis de er i uld, om så det drejer sig om cashmere, angora eller god, islandsk uld.

  Kjoler, nederdele, skjorter og andre beklædningsgenstande, der er fulde af tunge perler, smykker og deslignende, bør du ikke hænge på bøjler. Det skyldes, at den ekstra vægt trækker i tøjet, når det hænger, og så risikerer du, det bliver uformeligt over tid.

  Brug dit tøj i indretningen med bøjler

  Flere og flere får også en frithængende eller -stående bøjlestang, hvor de overbelastede skabe kan få lidt tiltrængt aflastning. Det er en indretning, der giver rummet en masse spil og farver, og det er en oplagt måde at gøre dit favorittøj synligt, selv når du ikke har det på.

  Bøjlestænger, der hviler på gulvet, er måske ikke ligeså elegante som dem, der hænger i lofter og vægge, men denne løsning bør du overveje, hvis du har meget eller tungt tøj, du vil have op. Det er nemlig ikke sikkert, lofter og vægge klapper i hænderne over udsigten til at skulle bære store mængder tungt tøj. Er der tale om kjoler i et rimeligt antal, kan du dog sagtens bruge denne løsning.

  Du skal dog være opmærksom på, at frithængende tøj er en løsning, der giver noget støv. Både på tøjet og til rummet.

  Træbøjler til børneværelset

  Børnenes tøj kan være svært at holde styr på, og her kan bøjlerne også komme til deres ret. Vi har børnebøjler i forskellige farver, og de har flere fordele. Når barnet er helt lille, skifter det jo tøjstørrelse igen og igen, og her kan de forskellige farver være med til at hjælpe dig med at bevare overblikket over de forskellige størrelser i en sandsynligvis presset situation. Der er endda plads i skabet til både tre og fire bøjlestænger i højden, hvis du foretrækker det.

  Deler børnene værelse eller garderobeskab, kan det også være svært at finde ud af, hvilket tøj tilhører hvem, når der er travlt om morgenen. Det bøvl kan du også slippe for, hvis du sorterer børnenes tøj på farvede bøjler, så I hurtigt og nemt kan navigere i garderoben, når øjnene er små og tidspresset stort.