CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wellness udstyr

   

1 til 15 ud af 43

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

1 til 15 ud af 43

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wellness til badeværelset

Tilfør dit hjem lidt ekstra luksus med eksklusive badeværelsesartikler i træ, som giver dit badeværelse en fornemmelse af personligt spa. Der findes ingen afslapning så tilfredsstillende for krop og sjæl som wellness behandlinger, og nu kan du få det hele hjem på dit eget badeværelse.

Trævarefabrikernes badeværelsestilbehør, med wellness tema, giver dig mulighed for at skabe de rammer, du drømmer om, når du forestiller dig badehotelsophold med lange bade, scrubs og saunaer. Ligegyldigt om du har plads til den helt store omgang med sauna og ribber, kan du få nøjagtig den dosis luksus ind i hjemmet, som du ønsker.

De flotte badeværelsesartikler er alle udarbejdet i smukt lyst træ, som giver en rolig atmosfære og et eksklusivt look både til store og små badeværelser. Selv hvis pladsen er trang, kan du stadig få lidt wellness ind med lækre baderiste i teaktræ, elegante neglebørster og måske endda en strækribbe eller en balancetallerken. Kort sagt - for os som tror på at indre og ydre velvære hænger sammen. At vi påvirkes ved at passe på krop og sjæl i de helt rigtige rammer.

Gør badeværelset til dit yndlingsrum med wellness badeværelsestilbehør

Alle Trævarefabrikernes badeværelsesartikler er naturligvis lavet i materialer og træsorter, der kan holde til det fugtige klima på badeværelset. Nogle af artiklerne, som for eksempel en fin baderist i smuk massiv fyr, har dog godt af en efterbehandling med lak, olie eller sæbespåner for at blive ved med at stå lige så flot, som da du fik den. Alt det vejleder vi dig selvfølgelig professionelt igennem, så du kan fokusere på at få det bedste ud af dit personlige wellnessrum, som hele familien vil elske.

Til opbevaring i badeværelset har vi et sortiment af skabe, som alle underbygger den eksklusive atmosfære af pleje for krop og sjæl, med rene linjer og elegant birkekrydsfinér og andre lyse træsorter. Det samme gælder de øvrige møbler til badeværelset, som for eksempel en dekorativ og praktisk vaskebænk – her kan håndklæderne ligge uden at blive våde, mens du bader. Skabene fungerer både til stabling og ophæng. Husk blot at bestille monteringslister, så du straks kan få skabet op, hvor du ønsker det. Skabene har desuden masser af kombinationspotentiale, da de alle er udarbejdet i lyse farver, som du enten kan lade stå naturligt frem, eller male efter ønske.

Hvis du ønsker noget helt særligt i dit personlige wellness hjørne, har vi både ribber, balancetallerkner og saunatilbehør, som alt sammen bidrager til dit og dit hjems velbefindende.