KUBIK color reoler

Indlæser...

9 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • KUBIK Color hel reolkasse - 4 rum
 • KUBIK Color hel reolkasse - 6 rum
 • KUBIK Color hel reolkasse - 3 rum
 • KUBIK Color halv reolkasse - 1 rum
 • KUBIK Color halv reolkasse - 2 rum
 • KUBIK Color halv reolkasse - 3 rum
 • KUBIK Color kvart reolkasse - 1 rum
 • KUBIK Color kvart reolkasse - 2 rum
 • KUBIK Color kvart reolkasse - 1 skuffe
 • 9 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  KUBIK Color reoler

  Alle har brug for masser af plads til at opbevare ting og sager, på hylder, i skuffer, bag låger, i skabe – eller fremme, så de kan ses. KUBIK er et reolsystem, som kan løse alle jeres opbevaringsbehov i dag, i morgen og i fremtiden. KUBIK er skabt, så I kan bygge op, bygge til og bygge om i det uendelige. Hos trævarefabrikernes UDSALG tør vi godt udråbe vores KUBIK-reoler til et af Danmarks absolut mest foretrukne opbevaringsmøbler. Sammenhængen mellem KUBIK reolens funktion, materialer, den håndværksmæssige kvalitet og ikke mindst reolens pris er helt og aldeles afgørende for, hvorfor flere og flere vælger KUBIK.

  Her kan man se produktionen af en KUBIK reol, fra start til den bliver leveret hjemme ved en af vores mange kunder.

  KUBIK serien er designet, så den med fordel kan anvendes i ALLE rum i hele huset og til erhverv – både til praktisk opbevaring og til pynt. Du kan også mikse farver og træsorter, som det passer ind i dit hjem. F.eks. kan du med fordel montere hvide låger på en KUBIK birk - hvilket lige i øjeblikket er tidens trend - Miks og match.

  Miks farverne

  KUBIK color er helt suveræn til at give kulør på indretningen. De fås i hele 11 forskellige standardfarver, fra de elegante og afdæmpede sorte og hvide til de moderigtige farver mørk grøn og koral. Eller til vores opal grønne farve, som passer godt til den lyse nordiske stil, som danskerne godt kan li'. I kan sammensætte modulerne fuldstændig, som I vil og få præcis det udtryk i indretningen, I har lyst til. Ønsker I en helt speciel farve, som skal passe sammen med jeres øvrige indretning kan det også lade sig gøre – hør mere i en af vores forretninger.

  Tegneprogram

  Vi har udviklet en app til vores KUBIK reoler. I denne app kan du opbygge/sammensætte en reolvæg lige efter dit ønske. KUBIK reoler trækkes helt simpelt ind på en virtuel væg. Du kan vælge træsorter, farver og dybder på reolkasserne og efterfølgende kan du vælge tilbehør til din reol. Det kan være ekstra hylder til reolen eller låger eller skuffesæt. Det er nemt og enkelt. Du skal hente app'en i Google Play (til Android) eller i App Store (til iOS) - og for dig, der ikke bruger en tablet eller en smartphone, og i stedet gerne vil prøve på din computer, har vi udviklet en desktop-version. Du kan finde link til vores KUBIK app her

  KUBIK standardfarver og farvekoder

  Flere og flere spørger til vores farvekoder på vores KUBIK-reoler - Når du ser denne liste med koder, er det vigtigt for os at fortælle, at farvekoden kan væres forskellig i farveudtrykket, alt efter hvilken overflade du maler på og hvilken glans, der vælges.

  HVID (RAL 9010)

  SAND (NCS S3010-Y20R)

  INKA (NCS S5030-Y90R)

  ANTRASIT (NCS S7502-B)

  KARRY (NCS S3060-Y10R)

  GRØN (NCS S8010-G30Y)

  LYS GRÅ (NCS S2500-N)

  KORAL (NCS S2040-Y80R)

  BLÅ (NCS S5030-B)

  OPAL (NCS S5020-B70G)

  SORT (RAL 9005) 

  Vi er stolte af vores KUBIK color reoler og de mange kombinationsmuligheder KUBIK color reolerne rummer. Det er skønt, at kunne imødekomme kundernes ønsker om mange farvevarianter. Vi sætter en stor ære i, at rådgive og vejlede vores kunder om vores produkter ude i vores fysiske butikker. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at træffe det rette reol valg. Vi står klar i 9 danske butikker landet over og du kan selvfølgelig også ringe eller skrive til os. Rigtig god fornøjelse med din KUBIK reol