Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reoler

   

1 til 15 ud af 216

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

1 til 15 ud af 216

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Reoler er ikke bare til opbevaring

Det er svært at forestille sig et hjem helt uden reoler, for hvad skulle vi egentlig gøre af alle vores ting og sager, hvis vi ikke havde vores elskede hylder? Men reoler er ikke bare reoler, og der er nu en mangfoldighed i udbuddet, vi ikke tidligere har set.

Tiden, hvor reolen bare var til opbevaring, er så godt som ovre, for i dag indgår møblet som en essentiel del af hjemmets indretning. Her kan den enten være en del af selve udtrykket, eller også kan den falde i baggrunden og agere scene for de ting, du vil give en synlig placering.

Lad hjemmet diktere din træreol

Der findes reoler i alle størrelser og afskygninger, og det kan være svært at vælge den rigtige. Måske skulle du lade hjemmet vælge for dig, for det er i bund og grund størrelsen på dine rum og dit opbevaringsbehov, der afgør, om du bliver glad for dit køb.

Har du meget, der skal opbevares, kommer du nok ikke udenom en stor reol, der hviler på gulvet, mens det vil være at skyde gråspurve med kanoner, hvis du bare har et par bøger og lidt nips.

Stående reoler

Har du mange bøger, plader og andre tunge ting, du gerne vil opbevare, bør du overveje, om ikke du skulle have en stående reol. Modsat væggen har dit gulv nemlig ingen problemer med at bære tunge byrder. Derudover får du megen opbevaringsplads med en stående reol, for du får udnyttet pladsen tæt på gulvet også.

Vores helt klassiske ABC-reoler gode eksempler på stående reoler, der med et minimalistisk design kan have et maksimalt indtryk på din stue. Bor du småt, eller har du mange bøger og lignende, kan du forlænge og sammensætte modulerne i nærmest en uendelighed, ligesom du kan variere modulernes højde og få mere spil i din reolvæg. ABC-løsningerne fås også helt op i loftshøjde, så du virkelig kan få udnyttet pladsen, ligesom du let kan skabe en hyggelig biblioteksstemning ved at bygge bogreolerne rundt om døren.

Ønsker du bare en enkelt reol med et lettere udtryk, er vores Flash-serie et godt bud. Her er møblets design noget mere fremtrædende, og den manglende bagside giver denne reol i træ et meget let udtryk – uden du skal gå på kompromis med opbevaring af tunge bøger.

Svævende reoler

Er din bogmængde begrænset, eller vil du hellere have noget andet end de klassiske stigereoler, kan det være, du skal have en løsning, du kan montere på væggen. En svævende reol er dekorativ og giver rummet et lettere udtryk. Dit stilvalg kan også betyde, at reolerne ender med at blive det mest spændende og udtryksfulde, du har i rummet.

Vores KUBIK-serie er flot på væggen, hvor de mange forskellige varianter nemt kan kombineres eller stå alene. Der er naturligvis også nogle, der egner sig til at stå på gulvet, hvis du hælder mere til det.

Ellers er vores klassiske bogkasser et godt bud, hvis dit rum skal have kant og personlighed. Her er nemlig et væld af størrelser og udformninger, der kan sammensættes på en masse forskellige måder. Da kasserne ikke er så store, bliver de sandsynligvis heller ikke for tunge for skruer og væg.

Indret din reol

Reolerne var lidt fortrængt fra vores stuer i de år, hvor den skandinaviske minimalisme buldrede derudaf, men de er så godt som uundværlige, og møblet i den grad taget til nåde i de senere år. De tider, hvor hylderne tankeløst blev pakket til bristepunktet med encyklopædier og knaldromaner, kommer dog nok aldrig igen, og i dag er både møbel og indhold en del af en større helhed.

Uensartede bogrygge og tilfældigt anbragt nips giver nemlig et uroligt udtryk, og hvis blikket skal have lov til at hvile, bør du overveje, hvordan du indretter din reol. Nogle sorterer bogtitlerne efter farve på bogryggen, mens andre godt kan lide farvespillet bøgerne imellem. Det er dog altid en god idé at bevare lidt luft på hylderne – især på dem, der er i øjenhøjde.

Har du en reol, der hviler på gulvet, bør du overveje at have de tunge bøger på de nederste hylder. Med ’tunge’ hentydes der både til vægten og det visuelle. Ved at have vægten nederst, kommer reolen til at stå mere stabilt, og visuelt betyder det, at du får plads til at udstille nogle af de ting, der gør dig glad.

Nips, minder, personlige ting og små kunstværker spiller i disse år en stor rolle i vores hjem, og dem er der god plads til, hvis du planlægger dine hylder lidt. Du bør dog overveje, om du vil give plads til stemningsdræbere som ringbind, tørre fagbøger og manualer, hvis reolen står i stuen. Dem kan du med fordel gemme lidt væk i kasser og bag låger.

FÅ NYHEDER OG INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om gavekort på kr. 500,- til vores fysiske butikker.