Hattehylder

Indlæser...

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Hattehylde L70 cm.
  Hattehylde L70 cm.
  419,00  kr.
 • Hattehylde L90 cm.
  Hattehylde L90 cm.
  449,00  kr.
 • Hattehylde L110 cm.
  Hattehylde L110 cm.
  479,00  kr.
 • 3 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Hattehylder

  Entreen er det første rum du træder ind i derhjemme, og det er også her du byder dine gæster velkommen. Det er derfor vigtigt at indrette rummet flot og indbydende, så dine får et varmt førstehåndsindtryk af dig og dit hjem. En hattehylde er for nogen måske et lidt gammeldags udtryk – for hvem har egentlig så mange hatte i dag, at de har brug for en hel hylde til at opbevare dem? Men en hattehylde bruges i dag til generel opbevaring af ting i entreen. Det være sig alt lige fra tørklæder og huer, til cykelhjelme og gummistøvler. Eller du kan stable opbevaringskasser i forskellige farver og former, for at tilføje lidt smart design til garderoben, som ellers tit bliver et praktisk sted, hvor vi smider alt vores overtøj og tillader os at rode lidt. Vælger du en hattehylde med bøjlestang eller knager, så kan du på samme tid også finde plads til jakker, så du altid har det vigtigste overtøj lige ved hånden.

  Tænk praktisk med en hattehylde

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg er det vigtigt for os, at alle vores varer både har et designmæssigt og praktisk element, og her på siden finder du vores smarte hattehylder med både bøjlestang og knager. På den måde bliver hattehylden udnyttet bedst muligt og du får plads til alt dit overtøj. Mange vælger en hattehylde for at spare plads i entreen. I stedet for at have en skoreol stående som optager gulvplads, og desuden også besværliggør rengøringen, så kan du i stedet montere en hattehylde og på den måde udnytte vægpladsen ved at opbevare tingene oppe i højden. Det giver selvsagt noget luft på gulvet, hvilket især kan være en fordel i de lidt mindre rum, og det vil som sagt også være lettere at komme rundt omkring med en støvsuger. Vi er vilde med træ, og derfor fås vores hattehylder naturligvis i ubehandlet fyr. Du kan vælge at montere den ubehandlet i dens helt rå form, eller du kan behandle den med en olie i en valgfri farve og på den måde sætte dit helt eget præg på garderoben. Giver en hattehylde dig ikke nok opbevaringsplads i entreen, så kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af kommoder. De fås i mange forskellige størrelser, så der burde være en, der kan passe ind i din entre. Har du små børn derhjemme, er masser af opbevaringsplads et must, og med en kommode kan du få plads til alle børnenes ting.

   

  Køb din nye hattehylde her hos os og opdag en ny, praktisk og funktionel måde at opbevare alt dit overtøj på. Sender du din ordre afsted i dag, så vil vi behandle den i løbet af 3-5 dage, og du kan derfor inden for en uge sætte nyt liv i din entre med din nyindkøbte hattehylde. Du kan også bestille din vare til afhentning i en af vores fysiske butikker. Du kan se en oversigt over butikkerne her.