Brick Box moduler

Indlæser...

Varer 1-15 af 34

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 34

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

BRICK BOX moduler til dit behov for opbevaring

Trævarefabrikernes Udsalg tilbyder et fantastisk fleksibelt møbel, som passer ind i de fleste hjem. BRICK BOX moduler i birkekrydsfinér, giver dig uanede muligheder for opbevaring. Det er meget simpelt at montere skufferne i modulerne. Du behøver ikke greb til dine BRICK BOX moduler - skufferne skydes ud med en nem push-funktion på skuffen.

Modulerne er designet for Trævarefabrikernes Udsalg af Lars G. Bennetzen. Modulerne er både designet og produceret i Danmark. Et kvalitetsprodukt, som er bæredygtigt.

Du kan få BRICK BOX modulerne i 4 forskellige størrelser. Alle med samme højde (22,5 cm.) og dybde (45 cm.) og bredde på 30, 45, 60 og 90 cm. Modulerne kan sættes sammen som du ønsker det. De kan stables i højden og blive til en kommode eller en slags højskab. Du kan også sammensætte dem til en bænk til din entré. Og mange har bruge modulerne til at bygge en DIY seng, hvor BRICK BOX modulerne udgør opbevaringspladsen under sengen. Du har mulighed for at bestille din BRICK BOX med opalgrønne eller hvide fronter - Det er også muligt at male hele modulet, hvis du ønsker en unik løsning. Se mulighederne her på siden.

Af ekstra tilbehør til BRICK BOX modulerne findes topplader betrukket med sort stof. Når du tilkøber en hynde med indbygget plade, så sidder du dejligt blødt på dit BRICK BOX modul. og samtidig undgår du nedbøjning i materialet. Særligt på BRICK BOX modulet i B90 cm. anbefaler vi, at man enten tilkøber en topplade med hynde eller monterer en krydsfinérplade, hvis man ønsker at bruge modulet som siddebænk.

BRICK TABLE er det geniale og simple skrivebord

Udover ovenstående moduler har vi også produceret et modul, der egner sig supergodt til skrivebord. Det fås ligeledes med et understel, der passer til. Selve BRICK TABLE fungerer på samme måde som de øvrige moduler. Alle skufferne har en push-funktion, så skufferne helt nemt skydes ud, når du trykker på den. 

Forsiden og bagsiden på modulerne er ens i udtryk - hvilket betyder, at du kan lade dine BRICK moduler stå frit i rummet. 

I det hele taget er tanken med BRICK modulerne, at de skal kunne bygges op, så de passer perfekt til dit behov.

Vi kan anbefale KUBIK birk reoler sammen med BRICK BOX modulerne - de er produceret i samme materiale og passer perfekt sammen. Se KUBIK reoler i træ lige her