Konkurrence på Instagram

Indlæser...

KONKURRENCE PÅ INSTAGRAM - Vind gavekort på kr. 500,-

Vis os dine trævarer fra Trævarefabrikernes Udsalg.

Hvis du har købt trævarer i Trævarefabrikernes Udsalg, har du mulighed for at vinde et gavekort til masser af lækre trævarer. Læg et billede op på Instagram af de produkter du har købt i Trævarefabrikernes Udsalg - vis gerne kreativt, hvordan du bruger produkterne. Det kan for eksempel være, at du har købt KUBIK reoler i Trævarefabrikernes Udsalg - vis hvordan du har valgt at indrette hjemmet med dem og skynd dig at tage et billede og læg det op på en åben instagramprofil.

HUSK at hashtagge med #minetrævarer
og HUSK at din profil skal være åben, for at vi kan se dit hashtag. (se hvad andre har lagt op her)Vi udvælger en vinder på hashtagget #minetrævarer cirka hver anden måned, som bliver præmieret med et gavekort på 500,- til Trævarefabrikernes Udsalg. Gavekortet skal bruges på trævarer i en af vores 9 butikker og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne vil blive offentliggjort på vores instagram-profil. Vi håber, at du er helt OK med, at vi bruger billedet i markedsføringsøjemed til at vise vores følgere, hvem der har vundet.

Vi vil være superglade for, at du følger os på instagram, men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. Held og lykke og vi glæder os rigtig meget til at se dine trævarer :-)

Såfremt vinderen ikke giver sig til kende efter offentliggørelsen på Instagram efter 5 dage, forbeholder vi os ret til at trække en ny vinder. Konkurrence er hverken administreret, støttet eller associeret med Instagram.

Du finder direkte link til vores Instagram-profil her