CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Konkurrence på Instagram

KONKURRENCE PÅ INSTAGRAM

Vis os dine trævarer fra Trævarefabrikernes Udsalg. Hvis du har købt trævarer i Trævarefabrikernes Udsalg, har du mulighed for at vinde et gavekort til masser af lækre trævarer. Læg et billede op på Instagram af de produkter du har købt i Trævarefabrikernes Udsalg - vis gerne kreativt, hvordan du bruger produkterne. Det kan for eksempel være, at du har købt KUBIK reoler i Trævarefabrikernes Udsalg - vis hvordan du har valgt at indrette hjemmet med dem og skynd dig at tage et billede og læg det op.

HUSK at hashtagge med #minetrævarer og HUSK at din profil skal være åben, for at vi kan se dit hashtag. (se hvad andre har lagt op her)

Vi udvælger en vinder på hashtagget #minetrævarer hver anden måned, som bliver præmieret med et gavekort på 500,- til Trævarefabrikernes Udsalg. Gavekortet skal bruges på trævarer i en af vores 9 butikker og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne vil blive offentliggjort på vores instagram-profil. Vi håber, at du er helt OK med, at vi bruger billedet i markedsføringsøjemed til at vise vores følgere, hvem der har vundet. Vi vil være superglade for, at du følger os på instagram, men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. Held og lykke og vi glæder os rigtig meget til at se dine trævarer :-)

Såfremt vinderen ikke giver sig til kende efter offentliggørelsen på Instagram efter 5 dage, forbeholder vi os ret til at trække en ny vinder. Konkurrence er hverken administreret, støttet eller associeret med Instagram.

Du finder direkte link til vores Instagram-profil her