Din indkøbsvogn

Ingen varer
Gå til kassen

Brevbakker & Magasinholdere

3 x tidsskriftskassette

3 stk. tidsskriftholdere i sampak
Vær opmærksom på, at de 3 tidsskrift...

Kr. 129,-

Tidsskriftskassette

B10 H15/31 D25 cm. Smart kasse med opbevaringsrum i ubehandlet birkekrydsfinér

Kr. 49,-

Brevbakke, stabelbar.

B23 H6 D34 cm. Smart kasse med opbevaringsrum i ubehandlet birkekrydsfinér. P...

Kr. 49,-

Smagfuld opbevaring af alle dine papirer

Hold styr på dine sager med super funktionelle brevbakker og magasinholdere i lys finér. Finerkasserne er skabt til smagfuld opbevaring i alle husets rum, da de mange forskellige udformninger gør at kun fantasien – og behovet – sætter grænser. Særligt i kontoret fungerer  brevbakker og magasinholdere godt, da de gør det let at kategoriinddele papirer i enkle systemer. Tidsskriftskassetterne fås både enkeltvis og sætvis, så der er ingen grund til bekymring over, om papirerne skulle vokse sig til bunker på skrivebordet.

Altid finérkasser af højeste kvalitet

Kasserne er fingertappet sammen, og er derfor meget stabile i deres konstruktion. Fingertapning giver en flot finish, som går flot i spænd med birkens lyse overflade. Træsorten birk er særlig populær i den nye nordiske stil, hvor materialets naturlige renhed får lov at stå frem. 

Skab simpel systematisering med brevbakker og magasinholdere

Opbevaringskassernes gennemtænkte mål er skabt med direkte sigte mod A4-formats opbevaring. Kasserne er ideelle som kontorinventar, da det er nemt at organisere, og efterfølgende danne sig overblik over de stiligt arkiverede sager.