CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Design / Interiør

   

1 til 15 ud af 40

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

1 til 15 ud af 40

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg i unikke design produkter

Træ er ikke bare et fantastisk materiale at designe og udarbejde essentielle møbler i. Men også ideelt, når det kommer til de små ting, der gør dit hjem til et rigtigt hjem. Udover en masse praktiske små ting til hjemmet rummer denne side også fine æstetiske ting såsom julepynt udformet i træ, lamper udformet i birkekrydsfiner eller fyr, kalender i smukke materialer og ikke mindst en række af Kay Bojesens smukke figurer

Kay Bojesen produkter er populære og smukke

Trævarefabrikernes Udsalg har samlet et stort sortiment af Kay Bojesens populære og tidløse træfigurer i forskellige sorter. Her kan du enten vælge ud fra dit yndlings dyr, eller din yndlings træsort – udvalget tæller alt fra gravhunden i ren smuk valnød og til fuglene i kombineret egetræ. Hvad enten du er på udkig efter kvalitetspynt til kontoret, hjemmet eller børneværelset, skal du nok finde netop det, der passer bedst til din stil.

Herudover har vi hos Trævarefabrikernes Udsalg designet en flot årskalender i kvalitetsmaterialer med flotte knopper i massiv eg. Og tal/ugedage produceret i plast. Brug kalenderen igen og igen og hold på den måde styr på årets gang.

Et ret nyt skud på stammen er vores lamper i træ. De passer perfekt ind i det moderne hjem - og skaber en fin kontrast til et hjem med rene linier og store flader. Du kan med fordel sætte flere sammen - også uden at blive ruineret.

Vi ønsker god fornøjelse med indretningen og håber at disse designprodukter kan være med til at inspirere dig.