Liggestole

Indlæser...

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Liggestol, natur/råhvidt stof
 • Liggestol, blå/hvidstribet stof
 • Liggestol, Grøn/hvidstribet stof
 • 4 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Liggestole

  Selvom det i Danmark ikke er mange dage om året, man kan nyde varmegrader der overstiger 20, så er der sjældent noget bedre, end når det endelig sker. Derfor gælder det om at være parat, og er du den heldige ejer af en lækker have eller en solrig altan, så invester i nogle liggestole. I en god liggestol kan du nyde solens varme stråler med en spændende bog i den ene hånd og en kold drink i den anden. Det gode ved en liggestol er desuden, at den kan tåle at stå udenfor i al slags vejr. Du behøver derfor ikke tage stolene ind hver gang, du er færdig med at bruge dem. Dog kan det være en god ide at opbevare dem mere eller mindre tørt henover vinteren, hvis du har mulighed for det. Så vil stolene trods alt holde sig pænere i lidt længere tid.

  Find dine nye liggestole her

  Hvem elsker ikke at nyde en sommerdag i haven eller på terrassen i en god liggestol? Med lidt tilføjelser kan du få gjort det ekstra mageligt for dig selv. Vælg fx nogle bløde puder eller et tæppe, der sørger for optimal komfort, så du kan ligge i liggestolen i timevis. Her hos Trævarefabrikernes Udsalg kan du kaste dig over et fint udvalg af liggestole – naturligvis i træ. Når du skal vælge den perfekte liggestol, er der flere ting, der spiller en rolle. Først og fremmest skal du naturligvis vælge en stol, som du har plads til. Derefter skal du overveje, hvad formålet med liggestolen skal være. Vil du gerne kunne sidde oprejst for at læse din yndlingsbog, eller er det vigtigere for dig, at du kan ligge udstrakt, så du kan snuppe en god lur i solen hen på eftermiddagen?

  Her på siden kan du vælge en liggestol i et simpelt design, hvor det er muligt både at sidde helt oprejst, men hvor du også kan slænge dig, når du har brug for det. Vælg blå- og hvidstribet, rød- og hvidstribet eller grøn- og hvidstribet. Denne liggestol er utrolig praktisk, da den nemt kan klappes sammen, og du derved har mulighed for at tage den med på stranden. Samtidig tilbyder den hele tre forskellige liggestillinger. Er du nysgerrig efter at vide, hvad vi ellers kan tilbyde til hygge og afslapning i haven, så se her.

  Nyd sommeren i en liggestol herfra

  Er du på jagt efter en liggestol i træ, kan du finde det her hos os. Når du handler i vores webshop, kan du regne med lynhurtig levering i løbet af kun 1-5 hverdage. Du kan også vælge at kigge forbi en af vores fysiske butikker, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning omkring vores produkter. Uanset hvad, glæder vi os til at se, hvad du vælger, og vi står klar til at hjælpe dig.