Hængestole

Indlæser...

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Hængestol, blåstribet
 • Hængestol, pinkstribet
 • 2 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Hængekøjer og hængestole

  Måske forbinder du en hængekøje med at være en oldtidsopfindelse, som du mindes fra dine bedste forældres sommerhus, hvor du brugte mange sommerdage som barn. For mange er en hængekøje en luksusting, men køber du en her fra siden, kan det blive en luksus-hverdagsting. I en hængekøje kan du dase sommerdagene væk med en god bog i hånden, eller du kan blot nyde udsynet af den blå himmel over dig. Her finder du den ultimative afslapning, og den svajende fornemmelse gør blot oplevelsen endnu mere terapeutisk. 

  Når først du har prøvet at eje en hængekøje, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har levet uden. Det kan også være, du allerede ejer en, men jævnligt må slås med resten af familien om pladsen deri? Så kan det være, det er på tide at investere i endnu en, eller måske du kan tilføje en hængestol til samlingen af hængemøbler. En hængekøje eller to er den ultimative luksus, hvad end du har plads til den hjemme i stuen, eller den skal placeres på et perfekt solspot i haven. Bruger du din hængekøje udenfor, er det en god ide at pille den ned og tage den med ind om aftenen, især hvis der er meldinger om regn, og især også i vinterhalvåret, hvor frost og kulde med tiden vil ødelægge materialet. 

  Hængekøje og hængestol til udendørs brug

  Er du typen, der nyder at ligge under blommetræet i haven og nyde solen, har vi både en fantastisk fin hængestol, som fås i flere farvevarianter samt et udvalg af hængekøjer. Hængekøjerne fås også i flere farvevarianter. Lærredsstoffet på en hængestol og en hængekøje er i en kraftig kvalitet og er yderst slidstærkt. Både hængestol og hængekøje kan naturligvis også bruges indendørs, og dermed findes der et hav af muligheder for at indrette huset eller haven med en eller begge af delene. 

  På børneværelset skaber en hængekøje en hyggelig og afslappende stemning. Hvis du er så heldig at have fritlæggende hanebånd, kan du montere kroge heri og på den måde hænge din hængekøje op.

  Hængekøjen kan bruges til at lege i. Den kan også bruges til en hyggestund, hvor du kan få slappet godt af, eller bare ligge i, mens du får læst en god bog eller dagens avis. En hængekøje fra Trævarefabrikernes Udsalg fås i naturfarvet og flere andre fine farver. Se udvalget her på siden, eller besøg os i en af vores 9 fysiske butikker landet over. Hængestolen kan også med fordel bruges indenfor. Den er god at slumre hen i, måske foran kaminen. Hvis du bruger hængestolen udendørs, kan du fastgøre den under et stort træ, imens du nyder livet. Er det en smule køligt, så pak dig ind i et tæppe – så bliver det ikke meget hyggeligere. Trævarefabrikernes Udsalg har flere farvevarianter af hængestolen. Du kan få en hængestol i hvid/natur stof, men er du mere til farver, kan du også få det. 

  Klik dig til alletiders udesæson her på siden og få leveret direkte til hoveddøren. Lettere bliver det ikke. Du er også velkommen til at afhente i den nærmeste Trævarefabrikernes Udsalg, og på den måde spare fragten på produkterne.

  Find et flot udvalg hos os

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg kan du finde et flot udvalg af hængekøjer og hængestole. Vores hængekøje er simple i designet, og således passer de ind både på børneværelset, i udestuen eller i haven. Vælg en hængekøje i hvid, eller i stribet blå eller pink. Uanset hvilken hængekøje, du bare må eje, kan du regne med at finde dem til fantastiske priser lige her. For at gøre det ekstra komfortabelt og skrue lidt mere op for hyggen, bør du helt sikkert købe nogle puder og et tæppe til hængekøje. Så er der virkelig lagt op til hygge og afslapning, og hængekøjen er den perfekte lokation til en eftermiddagslur. 

  En hængestol er designet efter samme princip som hængekøjen. Den er blot lidt mindre, og i stedet for at ligge, er det i hængestolen muligt at sidde mere oprejst – perfekt for dig, der foretrækker at sidde med en kold drink i hånden. Glem ikke, at vi også tilbyder et væld af andre lækre møbler og ting og sager til haven. Skal du fx bruge en ny bænk eller en havestol, så find det her. Vi sørger altid få hurtig levering i løbet af få hverdage, men vil du gerne se vores varer helt tæt på, inden du bestiller, så duk op i en af vores mange fysiske butikker.