KUBIK Træ reoler

Indlæser...

9 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • KUBIK Træ hel reolkasse - 4 rum
 • KUBIK Træ hel reolkasse - 6 rum
 • KUBIK Træ hel reolkasse - 3 rum
 • KUBIK Træ halv reolkasse - 1 rum
 • KUBIK Træ halv reolkasse - 2 rum
 • KUBIK Træ halv reolkasse - 3 rum
 • KUBIK Træ kvart reolkasse - 1 rum
 • KUBIK Træ kvart reolkasse - 2 rum
 • KUBIK Træ kvart reolkasse - 1 skuffe
 • 9 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  KUBIK træ reoler til en enhver smag

  KUBIK reolsystemet er blandt de mest anvendelige og populære inden for reoler, og det er ikke tilfældigt. KUBIK træ reoler kombinerer de fineste elementer af tidstypiske trends lige nu; funktionel anvendelse, rene linjer og masser af frihed til at bruge møblet præcis efter din smag og dine behov. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg valgt at føre et stort udvalg af KUBIK reoler, som findes i utroligt mange variationer, og som tilmed kan videreudvikles personligt, hvis du ønsker at sætte unikt præg på din indretning.

  Der er masser af muligheder med KUBIK reoler i træ

  KUBIK reolerne i træ fås i flere træsorter for at matche enhver præference; både fyr, birk, MDF  og eg er på lager, så du kan få netop den variant, der passer ind i dit hjem. Alle de nøje udvalgte træsorter har en lys finish, for at understrege KUBIK reolens lette design. Reolerne kan bruges i alle rum og findes med ruminddelinger til alle behov, både små rum, der bringer associationer til en moderne sættekasse, eller større opbevaring på rummelige hylder. Desuden er alle KUBIK reoler udarbejdet med henblik på fri fortolkning – du kan behandle reolerne eller du kan hænge reolerne op som de er, for at få et mere naturligt træ look i hjemmet. Se eventuelt ‘vejledninger’ i bunden af siden. 

  KUBIK reoler i træ til stort og småt i alle rum

  Indretningen skal i dag ikke passe ind i en fastlagt skabeloner eller en strømlinet stilretning, men i stedet lægge op til kreativ brug af dine møbler. KUBIK reolerne understøtter tidens ånd, ved akkurat at lade det være op til dig, hvordan din reol skal fremstå. De alsidige inddelingsmuligheder gør, at reolerne kan bruges som du lyster, og du kan selv tilføje flere inddelinger med ekstra hylder.

  Hylderne fås både i samme materiale som resten af reolen, men kan også fås i glas – den kombination gør sig særlig godt til badeværelset. Derudover kan den åbne reol hurtigt blive et lukket skabssystem, for eksempel til opbevaring af mere praktiske nødvendigheder, der hører til i privaten, ved at montere elegante skabslåger, ligeledes i enten glas eller træ (fås også farvede), som lukker enten et eller flere af rummene til. Og der er mulighed for at vælge udvendige låger med greb eller indvendige låger med en smart push-punktion.

  Alle reolerne kan vægmonteres med et diskret ophæng, du kan vælge at have en stående reol på sokkel eller som en mobil reol på hjul, hvilket understreger KUBIK reolernes fleksibilitet. Det tidløse design og garantien for at finde en størrelse, dybde og inddeling som passer til alle rum og formål, gør hurtigt KUBIK reolen til et uundværligt element i dit hjem.