Spiseborde

Indlæser...

Varer 1-15 af 25

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • O-Bord, 88 cm diameter
  O-Bord, 88 cm diameter
  2.349,00  kr.
 • O-Bord, 110 cm diameter
  O-Bord, 110 cm diameter
  2.699,00  kr.
 • O-Bord (sort overflade), 88 cm diameter
 • O-Bord (sort overflade), 110 cm diameter
 • Spisebord i fyr (L80 B60 H72 cm.)
 • Spisebord i fyr (L100 B60 H72 cm.)
 • Spisebord i fyr (L75 B75 H72 cm.)
 • Spisebord i fyr (L120 B75 H72 cm.)
 • Spisebord i massiv eg
  Spisebord i massiv eg
  3.795,00  kr.
 • Vægklap, sort
  Vægklap, sort
  899,00  kr.
 • Varer 1-15 af 25

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Spiseborde i træ

  Spisebordet har en vigtig funktion i vores hjem. Det er her, hvor selv de travleste familier samles i løbet af dagen. Hos Trævarefabrikernes Udsalg tilbyder vi mange forskellige spisebordsløsninger og mon ikke, der også er et bord, som passer til jer og jeres behov. Spisebordet er en vigtig bestanddel af rummets indretning, og derfor skal man vælge med omhu, når det kommer til dette centrale møbel. Vælger man et spisebord i træ, får man en tidløs spisebordsløsning, som passer ind i ethvert hjem. Man får samtidig et bord, der kan holde i mange år, hvis man passer godt på det og sørger for, at det får den rette behandling.

  En stor del af de spiseborde vi har i vores udvalg, er fremstillet i massivt kvalitetsfyrretræ – de fremstår smukke og er yderst langtidsholdbare. Træ er naturens eget materiale, og derfor er det et oplagt valg, når du går efter flotte, stærke og robuste trævarer og møbler. Træmøbler kan holde til at blive brugt år efter år, de kræver blot, at du behandler dem regelmæssigt. Vi forhandler alle former for trævarer primært forarbejdet i fyrretræ men også nogle i bøg, eg, birk eller lakeret i et væld af farver.

  Pas godt på dit træmøbel

  De ubehandlede trævarer, som eksempelvis møbler af massivt fyrretræ, kan man vælge at give forskellige behandlinger. Det er op til dig at vurdere, hvilken type behandling, dit møbel skal have, og er du i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os her med dine spørgsmål.

  Der er forskel på, hvordan de forskellige træsorter og træprodukter skal behandles. Eksempelvis skal MDF-produkter ikke have samme behandling som ubehandlede trævarer. Derfor skal man overveje, hvad trævaren skal bruges til. Er der eksempelvis tale om et spisebord, som bruges flere gange om dagen af hele familien, eller handler det om et sidebord, der pynter ved siden af en stol, så bør træbehandlingen være forskellig. Behandlingen af træet skal altså gøres op med, hvad møblet skal kunne holde til.

  Du kan vælge at gå efter forskellige udtryk, når det kommer til behandlingen af dit træmøbel. Ønsker du et hvidligt udseende på dine trævarer, kan du vælge at behandle det med hvidpigmentering, som påføres efter anvisningerne. Har træet førhen været lakeret, skal lakken slibes af, til træet er helt mat, før Hvidundergrunderen påføres. Du kan også vælge at oliebehandle dit ubehandlede træ for at give det ekstra flot finish. Træet kan både olieres med natur- og hvidolie, som giver et henholdsvis gyldent og hvidligt look til dit møbel. Slibes der mellem oliebehandlingerne, opnår du en ekstra flot finish. For at få en smuds- og fugtafvisende overflade, kan du sæbebehandle dine ubehandlede trævarer inden, de tages i brug. Denne behandling skal gentages 2-3 gange om året eller efter behov. Efter behandlingen med sæbespåner består den daglige pleje i aftørring med en hårdt opvredet klud – gerne i sæbespåneopløsning. Du finder udførlige anvisninger og vejledninger til de forskellige behandlinger af trævarerene her.

  Funktionelle spiseborde

  Er I en af de familier, der ikke har så meget plads at gøre med, og derfor er på udkig efter et mindre spisebord eller en helt anden spisebordsløsning, så finder I også det her på siden. Der er forskellige måder at udnytte en spiseplads på, og her gælder det om nøje at overveje det rum, I ønsker at have spisebordet i. Vores udvalg rummer blandt andet smarte klapborde i forskellige mål. Klapbordet er en smart løsning, hvis man vil spare pladsen i rummet, eftersom bordet kun klappes ud, når det skal bruges. Ellers hænger klappen ned langs væggen og optager derfor et minimum af plads. Vægklapperne kan fås både i buet og firkantet udformning i massivt fyrretræ. I skal vælge det spisebord, der passer til jeres behov og eventuelt give det en behandling, så udtrykket kommer til at passe ind i jeres stil. 

  En anden måde at udnytte et mindre rum på kan være ved at vælge et rundt bord. Med et O-bord får I maksimal udnyttelse af både rummet og bordet uanset størrelsen, da man nemt kan sidde flere rundt om bordet. O-bordet fås med forskellige overfladefarver og i størrelserne 110 cm og 90 cm i diameter.

  Find det rette spisebord til dit hjem

  Det er forskelligt fra familie til familie, hvor og hvordan spisebordet indgår i hjemmet. Nogen har endda flere borde, hvoraf et bruges til hverdag og et andet bruges, når der er gæster på besøg. Langt de fleste har dog kun ét spisebord med en central placering, som fungerer som familiens samlingssted. Trævarefabrikernes Udsalg har et stort udvalg af borde, der kan tilpasses efter behov. I finder blandt andet spiseborde i forskellige mål og med klapper, så det er muligt at skabe en ekstra bordplads, når der kommer gæster til middag. I udvalget finder I spiseborde med gavlunderstel, som er gode løsninger til hjem, hvor der er mange til spisning hver aften. Gavlspisebordene fås i mål B80 x L120 cm til B80 x L160 cm. Hvis bordpladsen alligevel ikke er tilstrækkelig, er det muligt at købe en ekstra klap til hver ende, så alle kan være med omkring spisebordet.

  Til dig der søger en moderne spisebordsløsning, som falder godt i med den nordiske trend, der præger mange danske hjem i tiden, kan vi anbefale vores STICK bord. Med denne løsning har du mulighed for selv at vælge bordpladens længde og farve. Pladerne, der er fremstillet i birkekrydsfinér, fås i både sort og hvid, og i forskellige længer og breder. Pladen er tilmed monteret med en ekstra modstandsdygtig laminatoverflade i forhold til ridser og slitage. Når det gælder den nordiske trend er de stilrene O-borde i samme materiale som STICK bordet også en populær løsning.

  Hvis I er på udkig efter et café- eller et bakkebord, kan I også finde modeller i både hvid- og sortmalede udgaver her på siden. Denne form for borde er perfekte til stuen og hjemmets mindre rum, og så passer de også godt i en udestue eller under et halvtag i haven. Trænger havemøblerne også til en udskiftning, så tag et kig på vores store udvalg af møbelsæt, altansæt og hængekøjer her.