Skrivebordselementer

Skrivebordselementer – Den lette vej til mere orden på kontoret

Det kræver sin mand og kvinde at holde styr på papirerne, både i hjem og på kontoret. Hvad enten det drejer sig om familiens personlige papirer eller arbejdsdokumenter, så gør et skrivebordsarkiv opgaven både lettere og mere overskuelig.

Skab mere orden med de rette skrivebordselementer

Skrivebordselementerne giver dig mulighed for at organisere dine ting i enkle systemer. Du kan inddele og kategorisere dine papirer og ting fuldstændig som det giver mening for dig med de mange variationer af arkiver. Skrivebordsarkiverne passer perfekt under skrivebordet, så du har papirerne lige ved hånden, når de skal bruges.

De varierende skuffestørrelser og inddelinger gør det muligt at finde et arkiv til alle kontorer. For studerende er arkivet også en oplagt mulighed for at holde styr på papirarbejdet, som kan være svært at overskue. Skrivebordsskufferne leveres på stabil sokkel. Der kan alternativt påmonteres hjul, som giver en god mobil løsning til kontoret, og giver dig mulighed for at bruge møblet lige der, hvor du ønsker det. Det flotte lyse fyrretræ kan tilpasses i enhver indretningsstil og giver let og smagfuld opbevaringsplads, som ikke tager for meget fokus, men samtidig ikke er kedelig at se på. Fyrretræet har naturligt dekorative knaster, som giver fine brud i det lyse træ. Skrivebordselementerne fås i mange forskellige højder og dybder, som sikrer en løsning til alle hjem.

Simple og stilfulde skrivebordselementer til dit kontor

Når man arbejder meget ved computeren, ved man hvor meget den rette holdning betyder for arbejdsmiljøet. Jo bedre rammer, jo bedre kvalitet kan du skabe. Derfor har vi også et udvalg af tastaturudtræk til dit skrivebord, så du kan sænke skuldrene, når du arbejder på din computer i mange timer af gangen. Sådan sparer du skrivebordsplads, alt i mens du slipper for spændinger i nakke og ryg, og beskytter dit tastatur og mus.