Tegn og byg med BRICK BOX og KUBIK

Indlæser...

Design din egen reolvæg - helt gratis og meget nemt at overskue

Vi har udarbejdet et tegneprogram, som findes som computerversion og som app, der kan hjælpe dig med at overskue alle mulighederne med vores KUBIK reoler og tilbehøret til KUBIK reolerne. I 2021 har vi også koblet vores BRICK BOX moduler på tegneprogrammet.

KUBIK_app


Når du har tegnet tegnet din opbevaringsløsning i programmet, har du mulighed for at gemme tegningen. Og hente den frem igen, når du er klar til at bygge videre eller bestille. I pris- og moduloversigten er der mulighed for at lægge hele din opstilling direkte i kurv i webshoppen og på den måde foretage et køb med det samme.

Download HELT GRATIS vores app (KUBIK) i App Store eller Google Play og byg din egen opbevaringsløsning. Det er GRATIS. Du kan også se, hvordan reolen og modulerne ser ud i dit eget hjem. Hent en hjælpemarkør (A3-ark med info) i din lokale forretning og følg anvisningerne. Eller hvis du ikke har mulighed for at droppe forbi en af vores butikker kan du selv printe denne PDF. PDF'en er to A4 sider, som du selv sammensætter til et A3 ark - og herefter følger anvisningerne på printet. 

KUBIK tegneprogram

Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte din lokale butik.

Et godt værktøj til at overskue mulighederne med KUBIK reoler og BRICK BOX moduler.

Hent Android-versionen her

Hent iOS-versionen her 

Eller start programmet på din computer her