TV borde

Indlæser...

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Stereo/Videobænk 1 rum B80 cm.
 • Stereo/Videobænk - 2 rum B80 cm.
 • Stereo/Videobænk - 2 rum B60 cm.
 • KUBIK TV bord/vogn
  KUBIK TV bord/vogn
  1.655,00  kr.
 • 4 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  TV-borde – Fra gamle dage til nu

  I de gode, gamle dage var fjernsynet også et stort skrummel, bevares, men det var som oftest beklædt med træ, ligesom det tit havde hjul under sig. Det betød, at TV’et enten passede godt ind med de andre møbler i stuen, eller også kunne du trille det over i en skammekrog, når du ikke så på det.

  At vores fjernsyn i dag er blevet flade, betyder ikke, at de fylder mindre i stuerne. Tværtimod. Væk er de formildende træpaneler og overflader til at sætte en vase på, og tilbage er den store, sorte og dominerede flade.

  Er du ikke til de store skærmes hårde og kantede udtryk, kan du heldigvis stadig få TV-borde med hjul, så du kan trille fjernsynet over i en diskret skammekrog, når du ikke bruger det.

  Et TV-bord med hjul giver fleksibilitet

  Måske har du skråvægge, eller måske vil du gerne have mulighed for at dreje fjernsynet mod hyggekrogen, hvis du foretrækker at sidde der i stedet for i sofagruppen lige netop den dag. Det kunne også være, at der er småfolk i stuen, og hvis deres TV-kiggeri ikke skal fylde for meget, er det jo rart at kunne trille støjen lidt væk.

  I takt med at TV’erne er vokset er vores TV-borde det typisk også, og i dag er halve og hele vægge udstyret med lave skænke, som på den ene eller anden måde tjener fladskærmen. Det er en smagssag, om stuen kan bære det, og er du ikke til de store, sorte flader, kan du med fordel trille dit TV frem og tilbage fra en plads i fokus, så din væg og stue stadig kan huse billeder og bogreoler.

  Alle vores møbler har én eller flere hylder under sig, så der er plads til receiverbokse, DVD- og Blu-ray-afspillere, forstærkere og hvad du ellers kunne tænke dig at bruge pladsen til. Det betyder også, at det er oplagt at samle din strøm i én stikdåse, som sidder på TV-møblet, hvis du ønsker at køre fjernsynet frem og tilbage. Så skal du nemlig kun sørge for én lang ledning til strøm og et langt antennekabel.

  Et lille TV-bord er også til de store skærme

  De fleste af vores TV-borde har en bredde på omtrent 80 centimeter. Det svarer cirka til bredden på en 37-tommers fladskærm. Der er efterhånden rigtig langt mellem fjernsyn i den størrelse, og det er de færreste, der i dag køber skærme på under 55 tommer. Så meget desto mere grund til at kunne trille monstrøsiteten væk, kunne man fristes til at sige, og en skærm på 55 tommer vil stikke cirka 20 centimeter ud over hver side af TV-bordet.

  Det er med andre ord ikke det store problem med et stort TV, men du skal være opmærksom på, hvilken type fod fladskærmen er udstyret med, inden du handler. Nogle typer har nemlig et sæt fødder i hver side, mens andre har en solid fod i midten, og det er sidstnævnte løsning, der passer til vores rulleborde, når skærmene kommer op i en vis størrelse.

  TV-borde med tryk på kvaliteten

  Vores TV-borde er i træ, og de er af høj kvalitet. De er alle udstyret med hjul, de er alle lave, og de har alle en dybde på 40 centimeter. Det betyder, at fjernsynet står godt og stabilt, når du triller rundt med det. Har du en stor skærm, eller virker foden vakkelvorn, kan du med fordel holde ved bord og skærmfod, når du flytter rundt på arrangement. Bordet er med garanti ikke vakkelvornt.

  Med en løsning i limtræ eller finer får du et møbel, der holder sig – og holder sig pænt – i årtier, hvis du passer lidt på det. Limtræ er et fantastisk materiale til møbler, for ved at lime trælameller sammen under pres får du et utroligt stærkt materiale, der holder formen i evigheder. Limtræ arbejder nemlig ikke på samme måde, som almindeligt træ gør, så derfor oplever du heller ikke svindrevner og sprækker i limtræet.

  Vælger du en løsning i krydsfiner, kan du også være sikker på, at du får et møbel, der kan holde i generationer. Krydsfiner laves ved at tynde trælag limes på kryds og tværs under højt tryk, så du ender med et materiale, der får styrken fra de lange fibre på begge leder.

  Alle vores møbler kan tåle rengøring med en fugtig klud. Husk altid at trække kluden med fibrene, så du ikke får dem til at rejse sig. Ønsker du at male bordet, anbefaler vi, at du før giver det med en grunder og herefter med en god topmaling. En overflade i blank maling er nemmest at holde ren.

  Vi har forhandlet møbler i naturens smukkeste materiale siden 1933, og hos Trævarefabrikernes Udsalg sætter vi en ære i, at du altid gør en handel, du bliver glad for.