Opbevaringskasser

Indlæser...

Varer 1-15 af 55

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Finérkasse
  Finérkasse
  279,00  kr.
 • Finérkasse med 2 skuffer
 • Finérkasse med 5 skuffer
 • Finérkasse med 3 skuffer
 • Finérkasse med 3 skuffer
 • Finérkasse med hjul (3 skuffer)
 • Finérkasse / skuffeelement
 • Finérkasse / skuffeelement med hjul
 • Finérkasse med 3 skuffer (til A4 ark)
 • Finérkasse med 5 skuffer
 • Finérkasse
  Finérkasse
  119,00  kr.
 • Brevbakke, stabelbar
  Brevbakke, stabelbar
  69,00  kr.
 • Tidsskriftskassette
  Tidsskriftskassette
  59,00  kr.
 • Varer 1-15 af 55

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Pæne og praktiske opbevaringskasser

  Alle har på et eller andet tidspunkt brug for opbevaring til diverse ting og sager, men det kan ofte være svært at finde en elegant opbevaringsløsning til de små genstande – her er opbevaringskasser geniale. Med opbevaringskasser kan du skjule de ting, der roder, samtidig med, at det er nemt at finde dem igen. Smart opbevaring kan hjælpe dig til at organisere ting som huer og vanter i entréen eller holde styr på legetøjet på børneværelset.

  Unik opbevaring

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du et stort udvalg af elegante opbevaringskasser til ethvert formål. Kendetegnet for kasserne er, at de er lavet i smukt, lyst birkekrydsfinér, der giver skønne associationer til den skandinaviske indretningsstil, som har særligt fokus på at bringe naturens lækre materialer med helt ind i stuerne. Kasser fra Trævarefabrikernes Udsalg lader dig se træets finurlige årer og gør hver enkelt til noget helt særligt.

  Sådan indretter du med opbevaringskasser

  Opbevaringskasser kan være kluntede at se på og stikke en smule ud i indretningen – men sådan behøver det heldigvis ikke at være. De lyse og elegante opbevaringskasser kan uden problemer smelte sammen med resten af din indretning. Det gode ved at de er af træ, er at de passer ind i enhver indretningsstil uanset, om den er skandinavisk, boheme-agtig eller noget helt tredje – du kan endda nemt male kasserne, så du får lige det udtryk, du ønsker. Der findes desuden forskellige typer opbevaringskasser, som alle giver forskellige, skønne muligheder i indretningen.

  Store og små opbevaringskasser

  Små og store kasser kan bruges til det meste. Skal du ofte have fat i tingene i kasserne, kan det være en god idé at placere en enkelt eller to i en bogreol eller på en hylde, hvor de er let tilgængelige. Har du valgt store opbevaringskasser, kan du med fordel placere lette genstande på de andre hylder i reolen for at undgå et alt for kompakt udseende. Har du derimod valgt en mindre opbevaringskasse på størrelse meden æske, kan du skabe et elegant og moderne look ved at placere den lille kasse oven på et par fine coffe table bøger eller sammen med grønne planter. Den friske grønne farve fra planter fremhæver træets smukke farve og struktur.

  Ekstra store opbevaringskasser med låg

  Ekstra store opbevaringskasser med låg er perfekte til brug på børneværelset eller i entréen. Kassernes størrelse gør dem perfekte til gulvopbevaring, hvilket gør det nemt for store såvel som små at få fat i sagerne. Bruger du disse opbevaringskasser i entréen, kan du med fordel placere en dejlig, blød hynde ovenpå og derved bruge den som skammel, når du skal have sko på. Desuden er kasserne perfekte til at gemme indkøbsnet såvel som paraplyer og ekstra overtøj væk i, når det ikke er i brug – pænt og praktisk.  

  Væghængte opbevaringskasser  

  Opbevaringskasserne fra Trævarerfabrikernes Udsalg kan også bruges som væghængt opbevaring – de fine kasser med skuffer er ideelle til dette formål. Kasserne med få skuffer kan benyttes som hylder med indbygget opbevaring – hæng gerne flere ved siden af hinanden for ekstra opbevaringsplads og et smukt sammenhængende udtryk. Vælger du en lidt større model, kan du bruge den som væghængt skuffemøbel. Anret fine stillebens oven på kasserne eller hæng inspirerende plakatkunst ved siden af.

  Tænk ud af boksen

  Det er ikke kun de smarte opbevaringskasser med skuffer, der er perfekte at hænge på væggen. Du kan også hænge lækre tidsskriftsholdere i træ op. De kan blandt andet bruges som et lille natbord i soveværelset. Du vender dem blot vandret, så de i stedet danner en lille hylde – ja faktisk får du en dobbelthylde ud af det, hvor du uden problemer kan benytte den nederste til bøger eller anden aftenlæsning og derved få plads til en fin lampe på hylden.

  Mindre opbevaringskasser, der ikke er særligt dybe, kan ligeledes hænges op på væggen. Her kan du stille fine grønne planter og skabe en trendy plantevæg – opbevaringskassen skjuler potterne og giver et elegant udtryk. Gå gerne efter planter i forskellige nuancer og størrelser, da det giver dynamik og liv. Vælg eksempelvis fine hængeplanter, hvis blade og stængler vil omfavne kassen på smukkeste vis, når de flittigt vokser ud over siderne på den.  

   

  Opbevaring – Trævarefabrikernes Udsalg

  Elegant opbevaring kan være svært at støve op. De smukke, naturlige opbevaringskasser i birkekrydsfinér fra Trævarefabrikernes Udsalg er elegante og praktiske på én og samme tid. De kan bruges over alt i boligen, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

  Kasserne findes i et utal af størrelser og varianter, der gør det muligt at finde en til lige netop dit behov. Er du ikke kun på udkig efter opbevaringskasser, men også ekstra opbevaring, så kan du se hele vores sortiment lige her. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at sende os en mail via vores kontaktformular.