Indlæser...

15 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Insekthotel
  Insekthotel
  299,00  kr.
 • Mejsekasse 28 mm hul
  Mejsekasse 28 mm hul
  159,00  kr.
 • Musvitkasse 32 mm hul
  Musvitkasse 32 mm hul
  159,00  kr.
 • Mejsekasse 28 mm hul
  Mejsekasse 28 mm hul
  159,00  kr.
 • Mejsekasse 28 mm hul
  Mejsekasse 28 mm hul
  159,00  kr.
 • Musvitkasse 32 mm hul
  Musvitkasse 32 mm hul
  159,00  kr.
 • Vægfoderhus birketræ
  Vægfoderhus birketræ
  149,00  kr.
 • Gråspurvekasse 35 mm hul
 • Væghængt fodercontainer
 • Musvitkasse 32 mm hul
  Musvitkasse 32 mm hul
  159,00  kr.
 • Musvitkasse 32 mm hul
  Musvitkasse 32 mm hul
  159,00  kr.
 • Gråspurvekasse 35 mm hul
 • Foderhus med fod
  Foderhus med fod
  938,00  kr.
 • Foderhus top
  Foderhus top
  699,00  kr.
 • Trefod til foderhus
  Trefod til foderhus
  239,00  kr.
 • 15 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Fuglehuse

  Er du en ægte dyreven, og synes du det er hyggeligt at sidde i haven og følge med i de forskellige fugleliv, så er du nødt til at have fat i nogle fuglehuse. Mange af de danske fugle er afhængige af netop små huler eller fuglekasser for at kunne yngle, og hermed er det kun endnu mere oplagt at skaffe en fuglekasse eller to til haven. De små fuglekasser tiltrækker fuglene, giver dem mulighed for at bygge rede og forplante sig, og så skaber det også bare en utrolig hyggelig stemning med deres kvidren omkring dem. Her på siden finder du mange forskellige fuglehuse – du kan bl.a. tage et kig på mejsekasser, musvitkasser og gråspurvekasser, men også et vægfoderhus eller foderhus med fod. Fælles for dem alle er, at de er lavet i god og holdbar kvalitet, så du ikke behøver bekymre dig om vind og vejr, og dermed kan du sikre dig, at de små fugle har det godt hele året rundt. Fuglehusene kommer i forskellige farver og designs alt efter, om du er til lyst eller mørkt træ, eller måske hvidbejdset kunne være noget for dig? Det er helt op til dig. Vi glæder os til at se, hvad du vælger.

  Skab liv i haven med et fuglehus

  Hvis du er vild med det dyreliv, der foregår i baghaven, og du nyder lyden af fuglefløjt på en solrig forårsdag, så køb et fuglehus eller to lige her. Med et fuglehus er det nemt at lokke fuglene til, og køber du et foderbræt med, er der garanti for, at fuglene kommer igen og igen. Det giver nemlig fuglene et roligt og trygt sted at spise, og du kan nysgerrigt følge med imens. Dog skal du være opmærksom på, at fuglene kan være meget afhængige af den føde, de finder i dit foderhus. Er du derfor først begyndt at tilbyde dem foder, må du helst ikke stoppe igen, da det kan have fatale konsekvenser for de små dyr. 

  Fugle er dygtige til selv at bygge reder, og de behøver ikke hjælp til dette. Vil du dog gerne slippe for, at de bygger rede uhensigtsmæssige steder omkring din bolig, så køb et fuglehus. I et fuglehus er det attraktivt for fuglene at bygge rede, og samtidig har de læ og tag over hovedet, når vejret ikke arter sig. Så snart foråret nærmer sig, vil du elske synet af små fugleunger, der kigger nysgerrigt ud fra fuglehuset.

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg kan du finde et flot udvalg af fuglehuse. Vælg fx en mejsekasse eller en musvitkasse. Forskellen på de forskellige kasser er hulstørrelsen, og det er en god ide at vælge et fuglehus, der passer til de fugle, der kommer i din have. Så risikerer fuglene nemlig at få besøg af ubudne gæster, for en gråspurv er simpelthen for stor til at komme ind ad et mejsehul. Vælger du at købe mere end én mejsekasse, så sørg for at hænge dem med god afstand, da mejser helst yngler alene. Derimod må stærekasser og spurvekasser gerne hænge tæt, da de helst yngler i en slags kolonier. Det er en god ide at hænge fuglehusene op i efteråret. Så har fuglene nemlig god tid til at opdage kasserne og vænne sig til dem, inden ynglesæsonen begynder i foråret. Vores fuglehuse fås i fine, klassiske designs, og de er allerede klargjort til at kunne blive hængt op i et træ eller op ad en mur. 

  Find et spændende udvalg af trævarer

  Her på siden er vi glade for at præsentere vores udvalg af fuglehuse, men glem ikke, at vi også tilbyder meget andet. Til haven finder du et vælg af lækre kvalitetsvarer i træ, heriblandt havestole og -borde, men du kan også finde et spændende udvalg til både stuen, soveværelset, køkkenet og børneværelset. Vi er meget glade for, du vælger at handle hos os. Derfor tilbyder vi altid hurtig levering i løbet af få hverdage. Skulle du fortryde dit køb, kan du nemt returnere og bytte det i en af vores fysiske butikker. Så bliver det ikke meget nemmere.