Spejle til entré

Indlæser...

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Smykkespejl
  Smykkespejl
  199,00  kr.
 • 1 vare

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Spejle til alle rum hjemmet

  Spejlet er en uundværlig del af indretningen, for store som små. I de fleste rum er spejlet et helt naturligt element; i entréen, på badeværelset, soveværelset og i børneværelset. Derfor findes der også et utal af variationer, så spejlet kan indtage netop den plads det kræves af den øvrige indretning.

  Nogle vælger at spejlet primært skal have en praktisk funktion i indretningen, mens andre bruger spejlet som en central del af møblementet – spejle kan nemlig være utrolig dekorative, særligt spejle i træ, hvor rammen flot afgrænser spejlglasset. Udover at spejle i træ kan være et dekorativt element i alle rum, giver spejlene også en utrolig rumfornemmelse. Spejlene kan, hvis man ønsker det, være med til at åbne et rum flot op, da spejlet giver en ekstra dimension i rummet, og efterlader en rummelig fornemmelse. Derfor gør store vægspejle sig særligt godt i mindre rum, som ikke skal føles som om væggene tætnes om én, mens de mindre spejle også skaber god luft omkring en og kan give et næsten kunstfærdigt indtryk, når de spejler dit øvrige møblement.

  Dekorative spejle i træ til enhver stil

  Spejle i træ kan både bruges til entréophæng, skabsspejle, make-up spejle, badeværelsesspejle og meget mere – du bestemmer helt selv hvordan du har lyst til at bruge dit spejl.

  Vi har et mindre udvalg af spejle, der kan dække de fleste behov. Kun fantasien sætter grænser, og derfor har vi også valgt at fokusere på enkelt design, der ligger alle muligheder åbne. Vi sætter pris på design, der giver dig muligheder frem for begrænsninger, da alle hjem er ligeså forskellige som familier, og det synes vi er værd at værne om.

  Rammerne i smuk massiv fyr står både flot som enkel og naturlig ramme. Du kan også male og dekorere rammen, som du lyster, for at få et personligt præg på spejlet. Når du dekorerer rammen bliver dit spejl i træ et helt personligt stiludtryk og er en kreativ måde at udnytte spejlets mange funktioner på. Spejlene kan også hænges op, så de bliver en naturlig forlængelse af for eksempel en kommode eller over en opbevaringsreol i entréen – så kan du altid dobbelttjekke om tøjet sidder som det skal på vej ud af døren. På ungdomsværelset er spejlet et must, så her finder du naturligvis også et spejl, der passer ind.

  Spejlene er lette at rengøre med glasrens og kan holde glansen i årevis.