CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sengeborde

   

12 vare(r)

   

12 vare(r)

Vælg det helt rigtige sengebord til dit soveværelse

Sengebordet er meget praktisk til at have stående ved siden af sengen i dit soveværelse. Det er til for, at du kan lægge dine vigtigste ting fra dig og hurtig finde dem igen, når du har behov for dem. Du kan både finde sengeborde og natborde med og uden skuffer, væghængte sengeborde eller med ben. Ligeledes kan du finde sengeborde i mange farver.

Det praktiske og fine sengebord

Sengebordet har sin oprindelige plads ved siden af sengen i soveværelset. Den er med til visuelt at skabe en helhed og fuldender soveværelset. Natbordet er med til at gøre din hverdag lettere. Du har mulighed for at lægge dine bøger, mobil og vækkeur fra dig, og dermed undgå at rode rundt på gulvet om natten efter glasset med vand eller dine briller. Forestil dig, at du vågner op en lørdag morgen. Måske har du sovet lidt længere end du plejer, så du føler dig ekstra veludhvilet. Du vælger at forkæle dig selv med morgenmad på sengen. Her fungerer sengebordet som et lille sidebord til at stille din kaffekop og din morgenplatte. Er du en person, der værdsætter at læse en god bog inden, du skal sove, så sørg for at få en god belysning ved at hænge en smuk væglampe over dit natbord.

Sengebordet til et hvert behov

Når du skal beslutte dig for, hvilket sengebord du skal investere i, skal du have gjort dig nogle tanker om, hvilket behov det skal opfylde. Skal det have et bestemt look, eller skal det kunne opbevare bestemte ting? Hos Trævarefabrikernes udsalg har vi flere forskellige natborde du kan vælge imellem til skarpe priser. Alle produceret i træ. Vi har sengeborde med skuffer, så du har mulighed for at gemme dine ting væk. Vi har væghængte sengeborde til dig, som har et mindre soveværelse, og natborde med ben til dem, der gerne må fylde lidt mere. Vælg et sengebord i naturmateriale for et hyggeligt og nordisk look. Stil et hvidt sengebord med skuffe i soveværelset på hver side af sengen og skab en romantisk indretning. Det sorte sengebord holder stilen enkel og tidløs.

Et sengebord har mange funktioner

Sengebordet har flere funktioner, og det kan fungere flere steder i dit hjem. Placer sengebordet i stuen, hvor det vil fungere som et sidebord eller som minikommode på børneværelset. Du kan også placere natbordet i entréen, hvor den vil fungere som ekstra opbevaringsplads til dine halstørklæder og handsker, uden at den tager for meget af pladsen. Når du indretter soveværelset, skal du også finde det rigtige garderobeskabe, sengegavle, kommoder, senge og madrasser.