CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skamler & Taburetter til stuen

   

1 til 15 ud af 21

  1. 1
  2. 2

   

1 til 15 ud af 21

  1. 1
  2. 2

Skamler og taburetter i god kvalitet er både flotte og funktionelle

Taburetter og skamler i god kvalitet er populære klassikere i dansk indretningskultur. Træskamler har både en praktisk og en dekorativ funktion. Her hos Trævarefabrikernes Udsalg tilbyder vi skamler og taburetter i mange forskellige mål og udformninger, så det er muligt for jer, at finde nogle modeller, som I kan lide, og som passer til jeres behov. Du finder eksempelvis en drejetaburet i massivt bøgetræ. Drejetaburetten kan indstilles fra 52 til 68 cm. i højden, hvilket både er praktisk som siddeplads og som en del af indretningen i jeres hjem. Uanset om I er på udkig efter en taburet, en skammel eller en fodskammel, finder I det her hos Trævarefabrikernes Udsalg. Skamler skabt i træ giver en flot finish til hjemmet, og så er de rare at røre ved. Det er de små detaljer, der giver skamlen værdi i en indretningsmæssig sammenhæng, og det er vi meget bevidste om. Vores taburetter med forskudte sprosser er både dekorative og gode som siddepladser i samtalekøkkenet eller i hjemmebaren. Køkken- og bartaburetterne fås i mål fra 47 til 90 cm i højden, så der er en siddeplads til ethvert behov. Som noget relativt nyt fås køkken- bartaburetten i højde 70 cm. også i eg og ask.

Taburetterne og skamlerne kan behandles og males

Alle vores skamler og taburetter sælges i ubehandlet træ, og det giver jer muligheden for at skabe lige præcis det dekorative udtryk, I ønsker. I kan vælge at lade skamlen være, som den er, men I kan også vælge at male skamlen i en lækker farve. En skammel eller taburet i en stærk farve pynter i hjemmet, men den fylder mere i indretningen, end når den fremstår neutralt i ubehandlet træ, så det er en overvejelse, I bør gøre jer, inden I vælger at finde malingen frem. Det er i tiden meget moderne, at male en del af taburetten - søg eventuelt på DIY taburet, så fremkommer flere muligheder.

Hvis I holder af at sidde i sofaen eller lænestolen med benene oppe, når I kommer hjem fra en lang dag på jobbet, kan I finde en lækker og solid fodskammel i massivt bøgetræ her på siden. Alle vores skamler og taburetter er i solid kvalitet, og I finder en træbehandlingsvejledning her, hvis I ønsker at behandle jeres nye taburet eller skammel.