CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kay Bojesen

   

10 vare(r)

   

10 vare(r)

Kay Bojesen figurer

Designer og sølvsmed Kay Bojesen er blevet verdenskendt for at skabe trædyr med sjæl og charme. Du finder et udvalg af træfigurer hos Trævarefabrikernes Udsalg.

Kay Bojesen har skabt mere end 2000 stykker kunsthåndværk, hvilket gør ham til en af Danmarks mest produktive kunsthåndværkere gennem tiden. Kay Bojesen er nok mest kendt for de legende og smukt udførte aber, som han designede i 1951. Aberne er en klassisk gaveidé, som passer ind i alle hjem.

Kay Bojesen mente at design skal være rundt, blødt og føles godt i hånden og med disse grundtanker som udgangspunkt har han skabt sine elskede træfigurer, der appellerer til barnet i os alle. Kay Bojesen begyndte seriøst at dyrke sin interesse for at arbejde i træ i 1930’erne, og efterfølgende skabte han en hel serie af dyr, der levede op til de idealer. Bojesens formål var ikke at lave tro kopier af virkelighedens dyr, han ville i stedet skabe fantasifulde varianter, hvor linjerne “smiler”. Se vores store udvalg af design fra Kay Bojesen her på traevarer.dk eller i en af vores mange butikker i Danmark.