Barstole

Indlæser...

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Køkken/Bartaburet i bøg H47 cm
 • Køkken/Bartaburet i bøg H60 cm
 • Køkken/Bartaburet i bøg H70 cm.
 • Køkken/Bartaburet i bøg H80 cm.
 • Køkken/Bartaburet i bøg H90 cm.
 • Køkken/Bartaburet i eg H47 cm.
 • Køkken/Bartaburet i eg H60 cm.
 • Køkken/Bartaburet i eg H70 cm
 • Køkken/Bartaburet i eg H80 cm.
 • Køkken/Bartaburet i ask H70 cm
 • Kraftig drejetaburet i ubehandlet bøg
 • 12 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Barstole

  På denne side kan du dykke ned i vores fine udvalg af barstole. Engang var barstole sådan en ting, du kun stiftede bekendtskab med på netop barer og restauranter, men i dag bliver den flittigt brugt i de danske hjem også. Barstole er selvfølgelig oplagte, hvis du rent faktisk har din egen bar derhjemme, men de kan også bruges i andre sammenhænge. I dag er det nemlig meget populært med de såkaldte samtalekøkkener, og her installerer mange en køkkenø, hvor man kan sidde omkring. Denne køkkenø er i de fleste tilfælde noget højere end spisebordet, og det kræver nogle høje stole – nemlig barstole. Barstole kan også være praktiske i de lidt mindre køkkener, hvor der fx kun er plads til et klapbord. Her er det oplagt at spise en hurtig morgenmad, og når der skal hygges lidt ekstra, eller når du har gæster, kan du sætte dig ind i stuen eller spisestuen.

  Brug din barstol i mange rum i hjemmet

  Barstol, køkken-bartaburet, taburet, barskammel - kært barn har mange navne. Vi har fornøjelsen af, at kunne sælge en klassisk og meget moderne barstol eller bartaburet til dit hjem. Køkken- og barstolene fås i mål fra 47 til 90 cm i højden, så der er en siddeplads til ethvert behov. Som noget relativt nyt fås køkken-barstolen også i eg og ask. Stolen er ikke beregnet til et bestemt rum. Det er helt op til dig og dit behov, hvor du ønsker at placere den. Det kan både være i køkkenet ved køkkenøen eller i et af hjemmets børneværelser, hvor bartaburetten bruges som stol til et skrivebord. Eller på kontoret. Det kan også være, du bruger barstolen til at pynte med. Den kan fx sagtens være flot med en stor grøn plante på i hjørnet af stuen. I samme boldgade finder du også dreje-barstolen. En dreje-barstol har egentlig samme primære funktion som en barstol - dog kan den justeres i højden ved at dreje på sædet. Op eller ned, alt efter dit behov.

  Barstole kan behandles og males

  Alle vores barstole og taburetter sælges i ubehandlet træ, og det giver dig muligheden for at skabe lige præcis det dekorative udtryk, du ønsker. Du kan vælge at lade skamlen være rå og naturlig, som den er, men du kan også vælge at male skamlen i en lækker farve, der matcher andre ting i rummet. En barstol eller taburet i en stærk farve pynter i hjemmet, men den fylder også lidt mere i indretningen, end når den fremstår neutralt i ubehandlet træ, så det er en overvejelse, du bør gøre dig, inden du vælger at finde malingen frem. Det er for tiden meget moderne at male en del af taburetten - søg eventuelt på DIY-taburet, så fremkommer flere smarte muligheder. Når du vælger at male din barstol, kan du være sikker på at få en helt unik en af slagsen, der ikke findes magen til i andre hjem. Du kan også vælge blot at give din barstol en omgang olie eller bejdse, hvis du gerne vil bevare det naturlige look så meget som muligt. 

  Hvis du holder af at få en hurtig kop kaffe, når du kommer hjem fra en lang dag på jobbet, kan du finde en lækker og solid bartaburet i massivt træ her på siden. Alle vores barstole og taburetter er i en solid kvalitet, og du finder en træbehandlingsvejledning her, hvis du ønsker at behandle din nye barstol eller skammel. Det kan fx være en god ide at give barstolen en omgang grunder, før du påfører malingen, men alt sammen kan du blive klogere på via vejledningen. 

  Køb din nye barstol her

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg er vi meget glade for at kunne tilbyde barstole i træ i en høj kvalitet. Alle stolene kommer med forskudte sprosser, hvor man kan hvile benene, uanset hvor stor eller lille man er. Glem ikke, at vi også tilbyder et væld af andre lækre produkter til køkkenet. Måske er det mere en taburet, du står og mangler? I så fald har vi også flere forskellige at vælge imellem her. Vælger du at shoppe online, tilbyder vi levering i løber af 1-5 hverdage, men du er naturligvis også altid velkommen i en af vores fysiske butikker. Her står vi klar til at hjælpe dig, hvis du skulle være i tvivl om, hvad der vil være den rette løsning for os. Uanset hvad, kan du finde dine nye trævarer her hos os.