Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Barstole

   

15 vare(r)

   

15 vare(r)

En bartaburet eller barstol i god kvalitet kan bruges i mange rum i hjemmet

Barstol, køkken-bartaburet, taburet, barskammel - kært barn har mange navne. Vi har fornøjelsen af, at kunne sælge en klassisk og meget moderne barstol eller bartaburet til dit hjem. Køkken- og bartaburetterne fås i mål fra 47 til 90 cm i højden, så der er en siddeplads til ethvert behov. Som noget relativt nyt fås køkken- bartaburetten i højde 70 cm. også i eg og ask. Taburetten er ikke beregnet til et bestemt rum. Det er helt op til dig og dit behov, hvor du ønsker at placere den. Det kan både være i køkkenet ved køkken-øen eller i et af hjemmets børneværelser, hvor bartaburetten bruges som stol til et skrivebord. Eller på kontoret. Det kan også være, at du bruger taburetten til at pynte med. Den kan sagtens være flot med en stor grøn plante på.

I samme boldgade finder du også drejetaburetten. En drejetaburet har egentlig samme primære funktion som en barstol - dog kan den justeres i højden ved at dreje på sædet. Op eller ned - alt efter dig behov.

Taburetterne kan behandles og males

Alle vores skamler og taburetter sælges i ubehandlet træ, og det giver jer muligheden for at skabe lige præcis det dekorative udtryk, I ønsker. I kan vælge at lade skamlen være, som den er, men I kan også vælge at male skamlen i en lækker farve. En skammel eller taburet i en stærk farve pynter i hjemmet, men den fylder mere i indretningen, end når den fremstår neutralt i ubehandlet træ, så det er en overvejelse, I bør gøre jer, inden I vælger at finde malingen frem. Det er i tiden meget moderne, at male en del af taburetten - søg eventuelt på DIY taburet, så fremkommer flere muligheder.

Hvis I holder af at få en hurtig kop kaffe, når I kommer hjem fra en lang dag på jobbet, kan I finde en lækker og solid bartaburetl i massivt træ her på siden. Alle vores skamler og taburetter er i solid kvalitet, og I finder en træbehandlingsvejledning her, hvis I ønsker at behandle jeres nye taburet eller skammel.

FÅ NYHEDER OG INSPIRATION DIREKTE IN DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om gavekort på kr. 500,- til vores fysiske butikker.