Din indkøbsvogn

Ingen varer
Gå til kassen

Kommoder

Rullekommode m. 3 skuffer (hvidmalet)

B35 D42 H60 cm.
Rullekommode med 3 skuffer og hjul.
Kommoden le...

Kr. 1.599,-

Skuffetaburet 2 skuffer

B32 H47 D32 cm.
Skuffetaburet fremstillet i ubehandlet fyr med to skuf...

Kr. 499,-

Skuffetaburet 3 skuffer

B32 H53 D32 cm.
Skuffetaburet fremstillet i ubehandlet fyr med tre sku...

Kr. 549,-

Skuffetaburet 4 skuffer

B32 H64 D32 cm.
Skuffetaburet fremstillet i ubehandlet fyr med fire sk...

Kr. 599,-

Skuffetaburet 5 skuffer

B32 H75 D32 cm.
Skuffetaburet fremstillet i ubehandlet fyr med fem sku...

Kr. 699,-

Skuffetaburet 6 skuffer

B32 H86 D32 cm.
Skuffetaburet fremstillet i ubehandlet fyr med seks sk...

Kr. 749,-

Kommode 4 skuffer

B80 H80 D44 cm. Flot kommode fremstillet i ubehandlet massiv fyr med 4 skuffe...

Kr. 1.999,-

Kommode 5 skuffer

B80 H100 D44 cm. Flot kommode fremstillet i ubehandlet massiv fyr. Med 5 skuf...

Kr. 2.549,-

Kommode 5+2 skuffer

B80 H117 D44 cm. Flot kommode fremstillet i ubehandlet massiv fyr med 5+2 sku...

Kr. 2.799,-

Kommodeben

H8 cm. 1 stk. kommodeben i ubehandlet fyr.
Forboret til montering med...

Kr. 25,-

Kommode med 2 skuffer (hvidmalet)

H35 B70 D52 cm.
Kommode med 2 skuffer i hvidmalet MDF. Bøgehjørnerne e...

Kr. 1.449,-

Kommode med 3 skuffer (hvidmalet)

H70 B70 D42 cm.
Kommode med 3 skuffer i hvidmalet MDF. Bøgehjørnerne k...

Kr. 1.699,-

Kommoder

En designer kommode er en super god måde at opbevare dine ting i hjemmet på. Den kan stå i ethvert rum alt efter, hvor du har brug for den og hvad den skal opbevare. Uanset om det er i soveværelset, i entreen eller på badeværelset, så er en kommode det perfekte møbel til at skaffe dig af med dine ting og der er derfor ikke længere nogen undskyldninger for at rode. I entreen kan du henover sommeren pakke handsker, tørklæder og huer væk, og på badeværelset kan du gemme alle dine personlige sager væk, så de ikke ligger og flyder, når du fx har gæster på besøg. En kommode er desuden en form for tidløst møbel. Det er et møbel, der er blevet brugt altid, og som er svær at forestille sig skulle gå af mode. Igennem årene har der selvfølgelig været forskellige trends, og som med alt andet har forskellige kommoder været moderne. Engang var det meget stilrene og minimalistiske kommoder der var in, men retro kommoder har bestemt også haft sin gang i de danske hjem, og i dag ser vi kommoder i træ i rigtig mange hjem.

 

Praktisk opbevaring

Vi er glade for træ her på siden, og det afspejles helt naturligt i alle vores varer. Derfor finder du selvfølgelig også vores mange kommoder i træ. Nogle er fremstillet i ubehandlet fyr, og giver dig derfor mulighed for selv at være med til at designe din nye kommode. Er du til det meget naturlige og rå udtryk, så lad kommoden forblive ubehandlet. Synes du til gengæld den bliver for naturlig i sit udseende, så kan du nemt og hurtigt bejdse den med en valgfri olie, og dermed give den præcis det look, du er ude efter. Hvordan du giver den olie og evt. lak kan du læse mere om i vores vejledning her. Hvis du er på jagt efter en helt tredje løsning, så finder du altså også en helt klassisk hvidmalet kommode her på siden. Uanset hvad du er til, og hvor stort dit behov er for opbevaring, så kan vi hjælpe dig. Vi har kommoder i mange forskellige størrelser, så du både kan finde en, der kan fungere som et sengebord i soveværelset, en større model, der har plads til både strømper, undertøj og diverse andet til garderoben, og hvis du er smart, kan du samtidig bruge den som tv-kommode. Når du vælger, hvor din kommode skal stå, så husk blot at have med i dine overvejelser, at der skal være god plads til at kunne trække skufferne ud, så du får mest muligt udbytte af kommoden.

 

Hos Trævarefabrikernes Udsalg glæder vi os til at tage imod din ordre. Er du vil med mange af vores ting, så overvej at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes 6-12 gange årligt, og på den måde kan du følge nøje med i, hvad vi får ind af nyheder i løbet af året. Måske dukker der nogle ting op, som du bare ikke kan undvære.