Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Knager

   

1 til 15 ud af 25

  1. 1
  2. 2

   

1 til 15 ud af 25

  1. 1
  2. 2

Knager med et utal af muligheder

Træ udgør det perfekte materiale til ophæng i hjemmet. Det er stærkt og det er muligt at forarbejde i et utal af funktionelle designs. Hos Trævarefabrikernes Udsalg har vi udvalgt de fineste knageløsninger til dit hjem, blandt andet i samarbejde med designeren Lars G. Bennetzen, som har udformet solo knagerne i eg under navnet Place-it – et meget passende navn for de flotte og funktionelle knager, der kan hænges hvor som helst i hjemmet og på grund af deres lette montering og egetræets robusthed kan benyttes til ophæng af lige nøjagtig det du ønsker. Knagerne fås både i ubehandlet eg og i sortbejdset eg. Og i en rund form og en trompet form.

Funktionelle og flotte knageløsninger

Egetræet står flot, enten i egets naturlige ubehandlede farve, eller i en minimalistisk sortbejdset variant. Særligt flot ser det ud, når flere af knagerne forenes – enten knager i samme udformning, eller en kombination af flere forskellige, og monteres i et unikt mønster på din væg. Således kombinerer du selv funktion og æstetik, samt understreger dit personlige touch i indretningen.

Indenfor mere klassiske knagerækker har vi et bredt sortiment af både lette og kraftige rækker med knager fra 20-100 centimeters længde, så der er knager til alt der skal organiseres på dine vægge. De egner sig både til brug i entréen til smart ophæng af overtøj, huer og halstørklæder, samt i for eksempel køkkenet til viskestykker og lignende. Knagerækkerne kan sagtens kombineres i forskellige højder, så alle har mulighed for at nå.

Praktiske knager og knagerækker til dekorativt ophæng

Stumtjenere er super anvendelige i ethvert hjem med plads i entré eller gang til fritstående ophæng af jakker. Stumtjeneren fås i flot bøgetræ. På den måde skaber du en flot rumfornemmelse, som fritager væggene og skaber en god dynamik i rummet. Det gammeldags møbel kombinerer retro-tendensen med moderne nordisk fokus på holdbare og rene materialer, som giver dit hjem en rumlig og afslappet atmosfære.

Er pladsen trang fås stumtjeneren også til ophæng, så du kan få udtrykket og samtidig sikrer plads til gennemgang i rummet. For samme udnyttelse af potentialet ved vægophæng har vi også hattehylder, som ligesom knagerækkerne giver dig mulighed for at opbevare praktiske elementer i hjemmet tæt til væggene, og derved frigive gulvpladsen. Hattehylderne har både bøjlestang og knage til ophæng, og de har desuden en anvendelig hylde på toppen, hvor dekorative opbevaringskasser kan gemme eksempelvis huer, handsker og andre sæsonbestemte effekter, som ikke behøver ligge fremme året rundt, men skal være lette at komme til, når behovet byder sig.

FÅ NYHEDER OG INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om gavekort på kr. 500,- til vores fysiske butikker.