Skamler & Taburetter

Indlæser...

Varer 1-15 af 24

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Køkken/Bartaburet i ask H70 cm
 • Køkken/Bartaburet i eg H70 cm
 • Taburet i bøg H27 cm.
  Taburet i bøg H27 cm.
  179,00  kr.
 • Stigetaburet teak H54 cm
  Stigetaburet teak H54 cm
  1.199,00  kr.
 • Stigetaburet hvid H54 cm
 • Stigetaburet sort H54 cm
 • Vægklapstol i eg
  Vægklapstol i eg
  1.349,00  kr.
 • Køkken/Bartaburet i eg H80 cm.
 • Køkken/Bartaburet i eg H60 cm.
 • Køkken/Bartaburet i eg H47 cm.
 • Stigetaburet bambus H54 cm
 • Klapbænk i ubehandlet fyr
 • Køkken/Bartaburet i bøg H47 cm
 • Køkken/Bartaburet i bøg H60 cm
 • Varer 1-15 af 24

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Skamler og taburetter

  Kan du godt lide at have gæster, men har du ikke altid stole nok til at huse mere end 5-6 stykker ad gangen, så kan en skammel eller en taburet være en god løsning. Det kan nemlig være en nem måde at skabe flere siddepladser på, og en løsning, der ikke fylder særlig meget, og som du kan bruge til mange andre ting, når du ikke har gæster. En skammel eller en taburet er praktisk boligtilbehør, der også med fordel kan bruges som en del af indretningen. Placer grønne planter, stearinlys eller andre nips-ting herpå og skab personlighed til dit hjem. Du kan også bruge taburetten eller skamlen som et sidebord ved sofaen, hvorefter den nemt kan forvandles til en ekstra siddeplads, når du har brug for det. Denne tendens i indretningen er efterhånden for alvor vundet frem, og derfor er du naturligvis også nødt til at eje en skammel eller en taburet her fra siden.

  Flotte og funktionelle skamler

  Taburetter og skamler i god kvalitet er populære klassikere i dansk indretningskultur. Træskamler har både en praktisk og en dekorativ funktion. Her hos Trævarefabrikernes Udsalg tilbyder vi skamler og taburetter i mange forskellige mål og udformninger, så det er muligt for dig at finde nogle modeller, som du kan lide, og som passer til dine behov. Du finder eksempelvis en drejetaburet i massivt bøgetræ. Drejetaburetten kan indstilles fra 52 til 68 cm i højden, hvilket både er praktisk som siddeplads og som en del af indretningen i dit hjem. 

  Uanset om du er på udkig efter en taburet, en skammel eller en fodskammel, finder du det her hos Trævarefabrikernes Udsalg. Skamler skabt i træ giver en flot finish til hjemmet, og så er de rare og bløde at røre ved. Det er de små detaljer, der giver skamlen værdi i en indretningsmæssig sammenhæng, og det er vi meget bevidste om. Vores taburetter med forskudte sprosser er både dekorative og gode som siddepladser i samtalekøkkenet eller i hjemmebaren. Køkken- og bartaburetterne fås i mål fra 47 til 90 cm i højden, så der er en siddeplads til ethvert behov. Som noget relativt nyt fås køkken-bartaburetten i højde 70 cm også i eg og ask.

  Taburetterne og skamlerne kan behandles og males

  Noget af det, der gør mange af vores skamler og taburetter unikke er ikke kun de flotte designs, men også det materiale, de bliver leveret i. Flere af produkterne bliver nemlig fremstillet i ubehandlet træ, og det e ren fordel for dig, der elsker DIY-projekter. Måske drømmer du om en skammel i en helt særlig farve, der vil passe perfekt ind i hjørnet af stuen, eller det kan være, børneværelset mangler en taburet i alle regnbuens farver? Uanset hvad, er det nemt at skabe en personlig skammel eller taburet, der ikke findes magen til i andre hjem. Er du lidt usikker på, hvordan du griber projektet an, om du skal slibe eller male med grunder først, så klik på linket herunder og følg vores guide. Det er også en mulighed blot at give skamlen noget olie eller en omgang bejdse – mulighederne er mange. 

  Hvis du holder af at sidde i sofaen eller lænestolen med benene oppe, når du kommer hjem fra en lang dag på jobbet, kan du finde en lækker og solid fodskammel i massivt bøgetræ her på siden. Alle vores skamler og taburetter er i solid kvalitet, og du finder en træbehandlingsvejledning her, hvis du ønsker at behandle din nye taburet eller skammel.

  Køb taburetter, skamler og meget andet her

  Hvis du er ligeså vild med træ i indretningen, som vi er, så kan du helt sikkert finde noget, du kan bruge her i vores webshop. Ud over skamler og taburetter bør du ikke gå glip af vores flotte udvalg af reoler, hylder, skabe, stole og borde, udendørsmøbler og meget andet. Alt sammen finder du i lækre designs og en fantastisk kvalitet, og de mange muligheder og den store fleksibilitet i materialerne gør, at vi har møbler, der passer ind i ethvert hjem. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe her hos os. Derfor tilbyder vi lynhurtig levering inden for kun 1-5 hverdage, og du skal derfor aldrig vente længe på at få din nye skammel hjem. Husk, at vi også har en række fysiske butikker placeret rundt omkring i Danmark. Her kan du se nærmere på alle vores varer, samt få professionel rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.