CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trækasser og finérkasser

   

1 til 15 ud af 57

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

   

1 til 15 ud af 57

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Smagfuld opbevaring med trækasser i finer

Hold styr på dine sager med super funktionelle trækasser i lys finér. Finérkasserne er skabt til smagfuld opbevaring i alle husets rum, da de mange forskellige udformninger gør, at kun fantasien – og behovet – sætter grænserne. De mange variationer indbyder til kreativ indretning, og de lukkede skuffer gør mulighederne mange, da alt kan organiseres diskret. Særligt i kontoret fungerer birkeboksene godt, da de gør det let at kategoriinddele papirer i enkle systemer. Dertil finder du også både brevbakker og tidsskriftskassetter, som gør den daglige orden overskuelig. Tidsskriftskassetterne fås både enkeltvis og sætvis, så der er ingen grund til bekymring over, om papirerne skulle vokse sig til bunker på skrivebordet.

Altid finérkasser af højeste kvalitet

Trækasserne er fingertappet sammen, og er derfor meget stabile i deres konstruktion. Fingertapning giver en flot finish, som går flot i spænd med birkens lyse overflade. Træsorten birk er særlig populær i den nye nordiske stil, hvor materialets naturlige renhed får lov at stå frem. 

Dertil kommer, at finér er let at forarbejde og udforme flotte, præcise detaljer, som er udnyttet i de høje, smalle reolkasser med skuffer i forskellige størrelser. Håndtagene er diskret skåret ud i frontfladen, for ikke at bryde overfladen. Den dynamiske udformning er både dekorativ og praktisk – et gennemgående karakteristika ved mange produkter i Trævarefabrikernes møbelsortiment.

Skab simpel systematisering med trækasser

Opbevaringskassernes gennemtænkte mål er skabt med direkte sigte mod A4-formats opbevaring. Kasserne er ideelle som kontorinventar, da det er nemt at organisere, og efterfølgende danne sig overblik over de stiligt arkiverede sager.

De multifunktionelle kombinerede reoler giver endnu flere muligheder, da opbevaringen ikke retter sig mod en specifik funktion, men lader det være op til dig, hvad der skal gemmes i de overskuelige skuffeinddelinger. Flere af reolerne er uden fødder, og der kan monteres hjul, så du får en mobil løsning. Alternativt kan trækasserne hænges op, og dermed give luft til gulvplanet.

Få orden på børneværelset med trækasser

Finérkasserne fås også som opbevaringskasse til for eksempel børneværelset. En rummelig, åben model, som giver dit barn mulighed for at indrette sig på værelset og holde orden i sine legesager. De lave modeller kan let gemmes væk under sengen eller i skabet, så de ikke er i vejen, når de ikke er i brug. De kan anvendes til at gemme mange forskellige småting. Ligeledes kan de monteres med hjul ligesom reolerne, hvis de skal være mobile og kunne rulles rundt i værelset. Dette gør dem yderst praktiske, ikke mindst for børnene at anvende. Måske din lille pige vil elske de fine smykkeskrin i træ? Her kan hun nemt samle alle sine smykker og sågar også hårbånd og andre små accessories. Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du altså et stort udvalg af finérkasser i et væld af forskellige størrelser og udformninger alt efter, hvad du har brug for at det skal kunne opbevare. Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos os, og er du blevet nysgerrig efter mere, kan du med fordel også besøge en af vores mange fysiske butikker. Du kan se en oversigt over butikkerne her