Vitrineskabe

Indlæser...

14 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Vitrineskab i fyr (glaslåger)
 • Vitrineskab i fyr (fyldningslåger)
 • Pokalskab
  Pokalskab
  916,00  kr.
 • Pokalskab
  Pokalskab
  1.247,00  kr.
 • Pokalskab
  Pokalskab
  593,00  kr.
 • Pokalskab
  Pokalskab
  778,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  1.056,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  1.457,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  603,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  948,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  1.306,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  1.797,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  667,00  kr.
 • Vitrineskab
  Vitrineskab
  1.196,00  kr.
 • 14 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Vitrineskabe i træ

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg sætter vi en ære i at skabe stilrene produkter i højeste kvalitet – og vores sortiment af vitrine- og pokalskabe er ingen undtagelse. Udvalget rummer vitrineskabe i fyrretræ eller birketræ. Vores massive fyrretræsskabe med to hylder fås i to forskellige udgaver, som begge fremstår tidløst og klassisk. Træet er naturens eget materiale og vil derfor have småknaster og årer, som giver et helt specielt udtryk til møblet. Udtrykket er naturligt og passer godt ind i et hjem, hvor man hverken ønsker at gå på kompromis med design eller kvalitet. Her kan du enten vælge en model med glaslåger, så skabets indhold er synligt, eller en model med massive fyldingslåger. Bag de massive fyldningslåger kan du gemme de ting, der ikke behøver stå fremme i hverdagen. Men er du indehaver af smuk samling af porcelæn og glas, som du gerne vil vise frem, kan vitrineskabe med glaslåger være et godt alternativ.

  Vitrine- og pokalskabene i ubehandlet birketræ og birketræsfinér er alle fremstillet med låger i glas. Skabene i ubehandlet birk kommer i forskellige mål, hvilket giver dig mulighed for at samle en individuel vitrineskabsløsning, der passer til dit og familiens hjem. Vitrineskabene virker ikke tunge i indretningen på trods af, at de skal hænge på væggen. Det lyse birketræ er derimod et let og lækkert input til indretningen.    

  Et vitrineskab der beskytter og udstiller

  Vælger man et vitrineskab i træ, får man en tidløs skabsløsning, som passer ind i ethvert hjem. Trævarer kan generelt holde i mange år, hvis man passer godt på dem og sørger for, at de får den rette behandling. Går du efter et naturligt, stærkt og flot møbel med god holdbarhed, er trævarer derfor altid et godt valg. Træmøbler kan holde til at blive brugt år efter år, de kræver blot, at du behandler dem regelmæssigt – hvis du vælger, at de skal have en behandling vel at mærke.

  Du finder birketræsvitrineskabene i forskellige mål – længe, dybde og højde. Det gør det muligt at finde et smukt vitrineskab, som passer til familiens behov. Hos Trævarefabrikernes Udsalg fremstiller vi alle pokal- og vitrineskabe uden forkantsliste, hvilket giver et elegant udtryk, som på én og samme tid har noget moderne og tidløst over sig. Et vitrineskab er ganske enkelt den optimale løsning, når I både ønsker at udstille og beskytte jeres glas- og yndlingssamlinger. Er du på jagt efter andre opbevaringsløsninger? Så tag et kig på vores store udvalg her.

  Et skab til familiens hjem

  Vitrineskabe behøver ikke nødvendigvis hænge i spisestuen og indeholde porcelænssamlinger eller glas. De kan også fungere i andre rum og med andet indhold. Vitrineskabe med låger af glas er fordelagtige, hvis man gerne vil vise det frem, der står på hylderne. Det kunne eksempelvis være en cd- eller LP-samling, en bogsamling, mindeværdige billeder eller noget helt andet. Modsat kan et vitrineskab med fyldningslåger være en fordel, hvis det eksempelvis skal hænge i en entré eller et bryggers, hvor nøgler og andre småting bliver opbevaret. Har familien et kontor, hvor pladsen måske i forvejen er trang, kan det være en god løsning at hænge et vitrineskab op på væggen. Så sparer I pladsen på gulvet samtidig med, at skabet giver god opbevaringsmulighed. Vitrineskabe kan med andre ord fyldes med lige netop det, du synes giver mening i det pågældende rum.

  Pokalskabene afslører næsten sig selv bare på navnet. Er børnene glade for sport og konkurrencer, vil de sikkert sætte pris på at få et skab, hvor de kan udstille deres præmier og andre værdigenstande på deres eget værelse. Pokalskabenes enkle design egner sig godt til et ungdomsværelse, hvor legetøjet langsomt bliver skiftet ud med andre interesser.

  Vitrineskabe med et personligt præg

  Alle vitrineskabe fra Trævarefabrikernes Udsalg egner sig til træbehandling, men kan lige så vel fremstå, som de er i ubehandlet træ. Det er op til dig at vælge en løsning, som passer til indretningsstilen i jeres hjem. Du kan vælge at give træet forskellige behandlinger alt efter, hvilket udtryk du ønsker på møblet. Er du i tvivl om, hvilken type behandling der er bedst for dit møbel, kan du altid kontakte os her med dine spørgsmål.

  Der er forskel på, hvordan de forskellige træsorter og produkter skal behandles. Derfor skal man overveje, hvilket produkt man står med, og hvad dette skal bruges til. Er der eksempelvis tale om en bordplade, som hele familien bruger og rører ved dagligt, eller et vitrineskab, som hænger på væggen til pynt, så bør træbehandlingen være forskellig.

  Du kan vælge at gå efter forskellige udtryk af dit vitrineskab, når du skal beslutte, hvad du vil give træet. Er du vild med den naturlige træfarve, kan du vælge at understrege og forfine den ved at give træet naturolie. Der findes også hvidolie, som i stedet gør træet mere lyst. Skal vitrineskabet passe ind i et lyst hjem, kan det være en god idé at behandle det med hvidpigmentering, som påføres efter anvisninger. Jo flere lag med Hvidundergrunder, desto hvidere bliver træet. Med ovenstående behandlinger bibeholdes noget af træets naturlige struktur. Men ønsker du en helt anden farve, er det også en mulighed at male skabet over.  Vælger du at lade skabet stå ubehandlet, skal det blot støvsuges, men hvis produktet er behandlet, kan det nemmere aftørres med en fugtig klud. Du finder en træbehandlingsoversigt her på vores hjemmeside med udførlige vejledninger.