Skrivepult

Indlæser...

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Høj Skrivepult
  Høj Skrivepult
  1.298,00  kr.
 • 1 vare

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Skrivepult - En tidsløs klassiker

  Vores skrivepult i massiv, ubehandlet fyr er en tidløs klassiker. Det er ikke svært at forestille sig pulten dekoreret med drejeskivetelefon og fyldepen, ligesom den sagtens kan bære tablets, smartphones og kulørte post-its, uden det virker unaturligt.

  Vores skrivepult har en god højde på 115 centimeter, så du ikke skal bukke dig, når du skal notere. Med en bredde på 62 centimeter og en dybde på 55 ditto får du plads nok til dine gøremål, uden pulten stjæler billedet. Og pladsen.

  En skrivepult til hjemmet

  I en fortravlet hverdag kan det være svært at få overbragt beskeder til hinanden, og i takt med at flere og flere køleskabe beklædes med skabsfronter, bliver der færre og færre steder at hænge sedler og beskeder. Her kommer en god, gammeldags skrivepult til sin ret, for det et oplagt møbel til entréen, hvor du helt naturligt kommer forbi, når du er på vej ud og ind af huset.

  En kalender, en blomst, dagens post og måske en dosmerseddel kan fint ligge fremme, uden skrivepulten virker overfyldt, og til de større ting rummer pulten god plads til opbevaring. Derudover er der en skuffe i fin størrelse, som er oplagt til nøgler, hængelåse, lommelygter og andre af de mærkelige småting, der får hjemmet til at løbe rundt.

  En skrivepult til arbejdspladsen

  Vores skrivepult er også egnet til daginstitutioner, kontorer, butikker, restauranter og værksteder, og kvaliteten betyder, den kan holde til meget.

  Pulten er oplagt til ind- og udskrivning af børn i instituitioner, hvor pennerillen fint kan holde på en iPad. I mindre restauranter, hvor kvadratmeterne er kostbare, er pulten også oplagt til at byde gæsterne velkommen og tage imod bordbestillinger, når telefonen ringer.

  I butikker kan du holde disken fri for papir og beskeder og få nogle af de ting væk, du ikke bruger hele tiden, men som alligevel ikke skal hele vejen ud på lageret eller i bagbutikken. Kort sagt er vores pult alsidig, og med beskedne dimensioner og et tidløst design kan du få den til at passe ind i de fleste indretninger.

  Sådan maler du ubehandlet træ

  Ønsker du ikke, at skrivepulten skal fremstå i ubehandlet fyrretræ, kan du hurtigt og nemt male den. Du kan overveje at give møblet lidt grundingsolie først, hvis pulten har stået længe i et tørt rum. Ellers kan du springe direkte til at give pulten en gang grunder. Det er nødvendigt med en grunder, så du er sikker på, at topmalingen hænger ordentligt ved, og det er altså ikke nok bare at give pulten flere gange med topmaling. En grunder er dog billigere end topmaling, så det behøver ikke fordyre processen.

  Når grunderen er tør, skal du give pulten en god gang topmaling. Her er det smag og behag, der dikterer farve og glans.

  Overvej dog en malingtype med en relativt høj glans, for det er nemmere at holde rent. En blank overflade er nem at holde pæn med en fugtig klud. Du bør købe grunder og topmaling fra samme producent, så du er sikker på, at lagene arbejder sammen.