Øvrige reoler

Indlæser...

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • VægOp reol med 3 metalhylder
 • Flash reol birkehylder
  Flash reol birkehylder
  1.099,00  kr.
 • Flash reol hvide hylder
  Flash reol hvide hylder
  1.399,00  kr.
 • 3 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Flash reol og VægOp reol - et par æstetiske og funktionelle reoler

  Udover vores sortiment med KUBIK reoler og bogkasser har vi et par andre reoler til dig, der ønsker en reol med stor æstetisk værdi. Flash reolen er designet for Trævarefabrikernes Udsalg af Ditlev Karsten. Flash reolen er en moderne og spændende reol. Den kan være med til at give stuen et løft. Reolsiderne er fremstillet i asketræ og de 6 medfølgende hylder er fremstillet i hvid laminatbelagt krydsfiner. Du kan også vælge hylder i birk. Højden på den store Flash reol er 193 cm. Udover at du kan vælge den høje model Flash, har du også mulighed for at vælge en halv Flash reol med en højde på 108 cm. Hertil hører 3 hylder.

  Flash reolen står op ad væggen og giver et let udtryk i rummet. De åbne, svævende hylder gør, at reolen på ingen måde virker tung i rummet. Du kan bruge reolen i alle rum; køkkenet, kontoret, børneværelset, entréen eller stuen. Brug den til nips, vaser, dekoration - eller til tidsskriftskassetter eller bøger. 

  Vi kan også byde på en fantastisk fin VægOp reol i asketræ med hylder af hvidlakeret metal. VægOp reolen er designet for Trævarefabrikernes Udsalg af Lars G. Bennetzen. Inspirationen til går helt tilbage til 50'erne og 60'erne, hvor man byggede reolsystemer, hvor skinner på væggen, var det bærende element. Og man byggede  til og byggede om, så det passede på den specifikke væg i hjemmet. Således også med vores VægOp reol - hvor du med fordel kan bygge flere sammen. Du bestemmer selv, hvor hylderne skal sidde og hvordan udtrykket skal være. Ligeledes hvor tæt du opsætter dine VægOp reoler.

  Begge reoler passer stilmæssigt fint i den nordiske stil til hjemmet, som er meget aktuel i tiden - så klik ind og se, hvilken type reol, der passer bedst i dit hjem.