Din indkøbsvogn

Ingen varer
Gå til kassen

Løse hylder

Gallerihylde i olieret eg (L90 cm.)

L90 D10 cm. Hylde i olieret eg til montering på væggen. Flot til at stille bi...

Kr. 229,-

Gallerihylde i olieret eg (L120 cm.)

L120 D10 cm. Hylde i olieret eg til montering på væggen. Flot til at stille b...

Kr. 299,-

Egehylde med metalophæng

Ø20 H10 cm.
Hylden er produceret i hvidolieret eg. Beregnet til monte...

Kr. 299,-

Birkekrydsfinérhylde 20 x 60 cm.

L60 D20 cm.
Hylde fremstillet i 12 mm ubehandlet birkekrydsfinet. Kant...

Kr. 69,-

Birkekrydsfinérhylde 30 x 60 cm.

L60 D30 cm.
Hylde fremstillet i 12 mm ubehandlet birkekrydsfinet. Kant...

Kr. 79,-

Birkekrydsfinérhylde 40 x 60 cm.

L60 D40 cm.
Hylde fremstillet i 12 mm ubehandlet birkekrydsfinet. Kant...

Kr. 89,-

Birkekrydsfinérhylde 20 x 90 cm.

L90 D20 cm.
Hylde fremstillet i 12 mm ubehandlet birkekrydsfinet. Kant...

Kr. 109,-

Birkekrydsfinérhylde 30 x 90 cm.

L90 D30 cm.
Hylde fremstillet i 12 mm ubehandlet birkekrydsfinet. Kant...

Kr. 119,-

Birkekrydsfinérhylde 40 x 90 cm.

L90 D40 cm.
Hylde fremstillet i 12 mm ubehandlet birkekrydsfinet. Kant...

Kr. 129,-

Gallerihylde i birk

L69 D7 cm. Hylde i ubehandlet birkekrydsfinér til montering på væggen. Flot t...

Kr. 79,-

Birkekrydsfinérhylde 55x20 hvid

L55 D20 cm.
Hylde fremstillet i 12 mm birkekrydsfiner med hvid overfla...

Kr. 89,-

Hjørnehylde 45 cm fyr

Pladsbehov 45 cm.
Massiv fyr.

Kr. 149,-

Hjørnehylde 35 cm fyr

Pladsbehov 35 cm.
Massiv fyr.

Kr. 109,-

Hjørnehylde 25 cm fyr

Pladsbehov 25 cm.
Massiv fyr.

Kr. 89,-

Limtræshylde 20x60 cm

20x60 cm.
20 mm i meget flot kvalitet med affasede kanter på alle sider.

Kr. 65,-

Løse hylder

I de fleste hjem hænger der hylder rundt omkring på væggene både i stuen, køkkenet, soveværelset og endda på badeværelset. Og det er både fordi det er en smart måde at opbevare brugskunst, bøger, mapper og meget andet på, men også fordi det giver en hel særlig hygge til indretningen. Uden noget på væggene bliver rummet meget nøgent og kedeligt, og du kan risikere at lyden også giver genklang. Derfor er hylder altid en god ide for både synets og akustikkens skyld. Her på siden finder du løse hylder og svævehylder i mange forskellige længder, bredder og ikke mindst farver. Køb evt. en hylde i ubehandlet birkekrydsfinér og sæt dit eget præg på stilen ved at oliebehandle den i en valgfri farve. Eller du kan købe den med fx sort overflade på begge sider. Uanset hvad du vælger, så er du her på siden sikret flotte og holdbare hylder i kvalitetsmaterialer, som du kan have glæde af i mange år frem.

 

Hylder til alle rum

Det kan være du for længst har besluttet dig for, hvilken type hylde, farve og størrelse du lige står og mangler til det givne rum, og du mangler derfor blot at bestille det hjem. Det vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med, men inden du sender ordren afsted, så husk også, at du til vores løse hylder er nødt til at købe nogle hyldeknægte med, så der er noget til at bære hylderne. Svævende hylder kan nemlig ikke bære særlig meget i sig selv, så skal hylden bære lettere tunge ting som fx bøger, så er det vigtigt at støtte hylden med nogle hyldeknægte. Med hyldeknægte kan du også variere stilen over tid, og på den måde skabe et nyt look i stuen, uden at skulle ud og investere mange penge i helt nye hylder. Hertil må du selvfølgelig ikke glemme de rette beslag, skruer og rawplugs, så du kan være sikker på, at hylden hænger godt fast til væggen og kan bære alle de ting, du har beregnet til at være derpå. Du kan kombinere de løse hylder og hyldeknægte præcis som du vil, og skabe netop det personlige og unikke look du er ude efter. Ud over vores mange løse hylder i den klassiske rektangulære form, så har vi også små hjørnehylder som passer perfekt ind i køkkenet, hvor du lige kan udnytte hjørnet til fx at opbevare lidt ekstra krydderier. Mulighederne er altså rigtig mange, du skal blot beslutte dig for, hvad du bedst kan lide.

 

Hos Trævarefabrikernes Udsalg vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at træffe de rette valg, når du skal vælge nyt til boligen. Vi er vilde med møbler og inventar i træ, og det håber vi også du bliver, når først du har luret lidt rundt i vores store udvalg. Er du i tvivl om, hvordan du skal behandle dine nyindkøbte trævarer, så har vi her på siden lavet en masse forskellige vejledninger til henholdsvis lakering og behandling af produkterne. På denne måde kan du være sikker på at holde træet smukt og velbevaret i mange år fremover.