CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stuebænke

   

8 vare(r)

   

8 vare(r)

Bænke i flere udvalgte træsorter

Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du et eksklusivt udvalg af bænke i udvalgte træsorter. Vi gør en dyd ud af, at give alle mulighed for at inddrage træ i møblementet, hvad enten det er som gennemgående tema eller som kontrast til den øvrige indretning.

Find klassiske langbænke og slagbænke

Bænken giver i indretningen et naturligt præg og tilfører mange hjem et flot, simpelt og personligt aftryk. Den er et alsidigt møbel, som kan finde sin plads i alle rum. Derfor tæller Trævarefabrikernes sortiment både klassiske langbænke, som kan placeres ved alle slags borde, og mere karakteristiske slagbænke i massivt fyrretræ, som giver et jordnært udtryk i for eksempel køkkenet. Alle vores bænke kan ligeledes bruges til dekoration i hjemmet. Små stilleben kan arrangeres på en bænk på en inspirerende måde.

Slagbænke er et multifunktionelt møbel med diskret opbevaringsplads under sædepladsen. Slagbænken har behagelige siddepladser, da slagbænkene hos Trævarefabrikernes Udsalg er udformet med solide ryglæn, som giver god rygstøtte, og ideelt kan udstyres med puder både til ryg og sæde. Slagbænkene fås i flere længder og kan frit sammensættes til hjørnebænk. Find de nøjagtige mål, der passer til dit rum.

Multifunktionelle bænke til hjem og have

Trævarefabrikernes sortiment tæller også mere enkle bænke som de rene og anvendelige tremmebænke uden tværbjælke. Et elegant møbel som er praktisk i kraft af sin mobilitet. Bænkene fås også med tværbomme, som yder en god stabilitet, så bænken står solidt funderet. Bænkene fås i forskellige længder, højder og bredder.

Den formålstjenelige vaskebænk er forarbejdet i flot lyst træ med fine detaljer og kan med fordel anvendes på badeværelse og i vaskerum eller lignende. Du kan også vælge at behandle din vaskebænk, så den får et anderledes udtryk.

Havebænke i træ klæder både haver og terrasser i alle afskygninger og understreger glæden ved at udnytte udendørs rammer som ekstra rum. Havebænkene er behandlede til at kunne modstå vind og vejr. Trævarefabrikernes Udsalg sørger naturligvis for, at vejlede om løbende behandling af din træsort, så bænkene ikke bukker under for det uforudsigelige danske sommervejr.