Hængekøje

Indlæser...

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Hængekøje, natur
  Hængekøje, natur
  299,00  kr.
 • Hængekøje, pink striber
 • Hængestol, blåstribet
 • Hængestol, pinkstribet
 • 4 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Hængekøje og hængestol til udendørs brug

  Er du typen, der nyder at ligge under blommetræet i haven, har vi både en fantastisk fin hængestol , som fås i flere farvevarianter og en hængekøje. Hængekøjen fås også i flere farvevarianter. Lærredsstoffet på hængestol og hængekøje er i kraftig kvalitet og er yderst slidstærkt. Både hængestol og hængekøje kan naturligvis også bruges indendøre.

  På børneværelser skaber en hængekøje en hyggelig og afslappende stemning. Hvis du er så heldig at have fritlæggende hanebånd, kan du montere kroge heri og på den måde hænge din hængekøje op.

  Hængekøjen kan bruges til at lege i. Den kan også bruges til en hyggestund, hvor man kan få slappet godt af. Eller hængekøjen kan bruges til at ligge i, mens man får læst en god bog eller dagens avis. En hængekøje fra Trævarefabrikernes Udsalg fås i natur og farver. Se udvalget her på siden. Eller besøg os i en af vores 10 fysiske butikker landet over

  Hængestolen kan også med fordel bruges inde. Hængestolen er god at slumre hen i, måske foran kaminen. Eller hvis du bruger hængestolen udendørs kan du fastgøre den under et stort træ. Trævarefabrikernes Udsalg har flere farvevarianter af hængestolen. Du kan få en hængestol i hvid/natur stof. Men er du mere til farver, kan du også få det. 

  Klik jer til alle tiders udesæson her på siden og få leveret direkte til hoveddøren – lettere bliver det ikke. Du er også velkommen til at afhente i den nærmeste Trævarefabrikernes Udsalg, og på den måde spare fragten på produkterne.