CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bænke

   

9 vare(r)

   

9 vare(r)

Funktionelle træbænke til badeværelset

Foruden stor praktisk værdi så kan alle vores bænke her på siden ligeledes bruges dekorativt i hjemmet. Og i særdeleshed i badeværelset. Sortimentet hos Trævarefabrikernes Udsalg tæller nemlig også mere enkle bænke som de rene og anvendelige tremmebænke uden tværbjælker, der er fremstillet i ubehandlet fyr. Brug de små tremmebænke i indretningen ved at arrangere vaser, lys og andet inspirerende stilleben herpå. Denne bænk er et elegant møbel, som samtidig er praktisk i kraft af sin mobilitet. Flyt din bænk derhen hvor der mangler en hyggelig sidde- eller opbevaringsplads. Tremmebænkes kan også fås med tværbomme, som yder en god stabilitet, så den står solidt på gulvet. Bænke som denne fås i forskellige længder, højder og bredder.

En smuk og gammeldags klaptaburet eller klapbænk er også virkelig praktisk i baderummet - Du kan bruge den til at lægge tøj fra på - eller til håndklæderne. Produceret i ubehandlet fyr - og den kan selvfølgelig også behandles, hvis du ønsker det

Vaskebænken, som om nogen er funktionel i hjemmet, er forarbejdet i flot lyst fyrretræ med fine detaljer og kan med fordel anvendes på badeværelse, i vaskerum eller lignende. Bænken fås med en længde på 80 cm til 115 cm. Du kan også vælge at behandle din vaskebænk, så den får et anderledes udtryk – enten lysere eller mere gyldent. Du finder en træbehandlingsvejledning her med en oversigt over de forskellige muligheder for træbehandling og anvisninger om anvendelse.