Madrasser

Indlæser...

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Skummadras til babyseng (L120 cm.)
 • Skummadras til babyseng (L140 cm.)
 • Foldemadras til Manis-H sofamodul
 • Skummadras til NATTI
  Skummadras til NATTI
  Fra 649,00  kr.
 • Latexmadras til NATTI
  Latexmadras til NATTI
  Fra 1.549,00  kr.
 • 5 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Du kan sikre dig en god søvn med en god madras

   

  En dagligdag stramt program kan være utroligt udmattende og opslidende for både krop og sjæl. Det gælder derfor om, at lade kroppen få ro og hvile til at slappe af og restituere sig, så den ikke bliver overbelastet og tager skade, fysisk eller psykisk. Her spiller søvnen en afgørende rolle. Det gælder ganske enkelt om at sikre sig den bedst mulige søvnkomfort. Og her er en god madras af høj kvalitet helt uundværlig.

   

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du en række madrasser, som passer til bl.a. NATTI sengemoduler.

  Når du køber din nye madras hos os, er du garanteret et kvalitetsprodukt fra kvalitetsbevidste producenter.

   

  Madrasser er et vidt begreb, som omfatter mange forskellige madrastyper. Springmadrasser, skummadrasser og latexmadrasser finder du hos Trævarefabrikernes Udsalg. Til NATTI sengemodulerne findes madrasserne i længderne 160 cm. og 190 cm. – så både til det mindre barn og teenageren. Se dig godt omkring, inden du bestemmer dig.

   

  Når du køber en madras hos Trævarefabrikernes Udsalg køber du samtidig et fint betræk. Der er flere farver at vælge mellem. Betrækket er aftageligt og kan nemt vaskes. Det er praktisk og hygiejnisk.

   

  Shop online på www.traevarer.dk og afhent din ordre i en af vores butikker uden ekstra omkostninger. Eller vælg at få din ordre leveret hjemme mod betaling.