Skohylder & Skoreoler

Indlæser...

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Støvleknægt
  Støvleknægt
  99,00  kr.
 • Skoreol ubh. fyr
  Skoreol ubh. fyr
  229,00  kr.
 • Høj skoreol ubh. fyr
  Høj skoreol ubh. fyr
  279,00  kr.
 • 3 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  En skohylde sikrer en god entré

  Alle hjem er udstyret en entré, hvor al trafik går igennem. Hver gang nogen skal ud eller ind i huset, foregår det her. Entréen bliver derfor ofte et sted, hvor morgentravlheden, eftermiddagstrætheden og dovenskaben kan spores. Det er her, vi skynder os ud af døren fem minutter for sent og vender tilbage træt og med favnen fuld af unger og indkøb. Derfor bliver entréen det sted, hvor vi smider overtøj, tasker, hat og vanter og ikke mindst sko og støvler. Derudover så er entréen også det rum, hvor gæster og andre udefrakommende træder ind og får et førstehåndsindtryk af hjemmet. Derfor må det gerne være et indbydende rum, der udstråler ro og varme – og selvfølgelig god stil. Det har vi hos Trævarefabrikernes Udsalg en løsning på. Det er nemlig muligt at lave en fin kombination af træprodukter, der kan hjælpe dig med at holde orden i hjemmets første rum.

  Skoreolen er familiens samlingspunkt

  Her på siden har vi samlet et udvalg af skoreoler i forskellige størrelser og udtryk. Princippet er det samme – reolerne består af faste tremmehylder á 3 lister, som enten er runde eller flade tværpinde. Skoreolerne består af 3, 4 eller 6 hylder, og hele møblet er fremstillet i ubehandlet massivt fyrretræ. Når du vælger en skohylde af træ, får du ikke bare et naturligt smukt produkt. Du får samtidig et møbel, der er holdbart, slidstærkt og tidløst. Passer du godt på din skohylde, vil du helt sikkert få glæde af den i flere år.

  Skoreolerne har været en fast del af vores sortiment gennem mange, mange år, da de formår at forblive praktiske og meget anvendelige. De er et af de møbler, der aldrig skuffer. Det er en overskuelig og funktionel løsning, som hele familien kan anvende. Det er en simpel måde at opbevare skoene på, og du slipper for at skulle smide dem langt ind i et rodet skab. Er skabet i forvejen rodet, er chancen for at skoene overhovedet kommer derind meget lille, og så ender de alligevel på gulvet. Du finder flere gode løsninger til entréen her på siden. Tag et kig på vores sortiment der blandt andet rummer hattehylder, nøgleskab, knagerækker og knopper.

  En anden god klassiker, som flere familier holder fast i, er støvleknægten. Et godt hjælpemiddel når man i farten skal have skoene af uden at ødelægge dem ved at træde hælene af. Den er samtidig sjov og hyggelig at have stående i entréen. Flere af jeres gæster vil formentlig kunne nikke genkendende til den fra barndomshjemmet. Trævarefabrikernes model er i lakeret bøg og udstyret med skridsikker gummibelægning.

  Personlige skohylder

  Er du træt af den naturlige træfarve? En skohylde kan nemt og hurtigt få et nyt udtryk, hvis du lakerer, maler eller olierer den. Har du flere skohylder, kan du give dem forskellige farvenuancer for at skabe spil i entréen eller markere hvis hylder, der er hvis. Skal skohylden stå i en åben entré og smelte sammen med den øvrige indretning, kan du få den til det ved at gøre den hvidere eller mørkere med olie. Du finder en træbehandlingsvejledning her på siden.  

  En skohylde kan bruges til andet end sko. Brug den som en lille reol til eksempelvis planter eller dekorative stilleben-opstillinger. Du kan også sætte den udendørs under et halvtag, i et orangeri eller på altanen – fyld den med planter, havegrej, et lille tæppe eller andet hyggeligt. Her skal man blot huske på, at den ikke er overfladebehandlet til udendørs brug. Så man bør enten tage den ind om natten, eller behandle den med det nødvendige olie og lak, så den bliver vejrbestandig.