Din indkøbsvogn

Ingen varer
Gå til kassen

Skohylder & Skoreoler

Støvleknægt

Lakeret bøg med skridsikker gummibelægning.

Kr. 89,-

Skoreol ubh. fyr

Til 12 par sko. B80 H50 D30 cm. Med 3 faste tremmehylder á 3 lister i ubehand...

Kr. 79,-

Skoreol ubh. fyr

Til 12 par sko. B74 H45 D27 cm i ubehandlet massiv fyr.

Kr. 189,-

Høj skoreol ubh. fyr

Til 12-15 par sko. B53,5 H87 D27 cm ubehandlet massiv fyr.

Kr. 249,-

Sko flyder og fylder i entreen - løsningen er en skoreol

I et hvert hjem findes en entré. Entréen er her vi smider vores overtøj, og det kan derfor hurtigt blive et uoverskueligt rum fyldt med sko og støvler, der flyder, samt hatte, vanter og hvad du ellers kan finde på at smide her. Men det synes vi er lidt ærgerligt. Entreen er nemlig også det første rum dine gæster træder ind i, og altså det rum, der giver førstehåndsindtrykket. Derfor må det meget gerne være et indbydende rum, der udstråler noget ro og varme, og selvfølgelig også gerne god stil. Og det har vi hos Trævarefabrikernes Udsalg løsningen på. Det er nemlig muligt at lave en fin kombination af træprodukter, som kan hjælpe dig til at holde orden i hjemmets første rum; entréen.

Skoreoler i flere afskygninger

Skoreolerne i vores sortiment er set gennem mange, mange år. Og de formår at forblive praktiske og meget anvendelige. Alle er de produceret i ubehandlet fyrretræ og der kan vælges mellem flere mål. Der findes bl.a. en model med runde tværpinde og med 6 hylder. Og ligeledes en skoreol med 3 hylder og helt flade brædder i fyr. Det er helt op til din smag, hvad du vælger. Prismæssigt kan alle være med. Nogle vælger at behandle skoreolen med lakering eller maling, for at give reolen et mere personligt udtryk.

Men en skoreol kan også bruges til andet end sko. Den kan sagtens fungere som en lille reol til fx planter eller til stilleben-opstillinger. Valget er dit, men husk at mulighederne er mange. Nogle vil måske bruge den udendørs til planter, havegrej eller noget helt tredje. Her skal man blot huske på, at den ikke er overfladebehandlet til udendørs brug - så man bør enten tage den ind om natten, eller behandle den med det nødvendige olie og lak, så den bliver vejrbestandig.