Din indkøbsvogn

Ingen varer
Gå til kassen

Skohylder & Skoreoler

Støvleknægt

Lakeret bøg med skridsikker gummibelægning.

Kr. 89,-

Skoreol ubh. fyr

Til 12 par sko. B80 H50 D30 cm. Med 3 faste tremmehylder á 3 lister i ubehand...

Kr. 79,-

Skoreol ubh. fyr

Til 12 par sko. B74 H45 D27 cm i ubehandlet massiv fyr.

Kr. 189,-

Høj skoreol ubh. fyr

Til 12-15 par sko. B53,5 H87 D27 cm ubehandlet massiv fyr.

Kr. 249,-

Sko flyder og fylder i entreen - løsningen er en skoreol

Entréen kan hurtigt blive et uoverskueligt rum fyldt med sko og støvler, hatte og vanter og hvad du ellers smider i entréen. Men det har Trævarefabrikernes Udsalg løsningen på. Det er muligt at lave en fin kombination af træprodukter, som kan hjælpe til at holde orden i hjemmets første rum; entréen.

Skoreoler i flere afskygninger

Skoreolerne i vores sortiment er set gennem mange, mange år. Og de er praktiske og anvendelige. Alle er de produceret i ubehandlet fyr og der kan vælges mellem flere mål. Der findes bl.a. en model med runde tværpinde med 6 hylder. Og ligeledes en skoreol med 3 hylder og helt flade brædder i fyr. Det er helt op til din smag, hvad du vælger. Prismæssigt kan alle være med. Nogle vælger at behandle skoreolen med lakering eller maling. 

Skoreolen kan også bruges til andet end sko. Den kan sagtens fungere som en lille reol til planter eller til stilleben-opstillinger. Det er helt op til dig. Nogle vil måske bruge den udendørs til planter, havegrej eller andet. Her skal man blot huske på, at den ikke er behandlet til udendørs brug - så man bør enten tage den ind om natten, eller behandle den, så den bliver vejrbestandig.