Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Byt og afhent i butik
14 dages returret
Kundeservice
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

ABC reoler

   

1 til 15 ud af 54

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

   

1 til 15 ud af 54

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

ABC reoler

ABC reoler

ABC Classic stigereoler er helt unikke pga. deres fleksibilitet. De forskellige højder, bredder, dybder og de forskellige elementer til indbygning gør, at reolen kan dække stort set alle behov for opbevaring. Classic fremstilles i ubehandlet fyrretræ, som man kan lade stå ubehandlet eller overfladebehandle efter smag, samt i en hvidlaseret udgave - Classic White, der er meget rengøringsvenlig og ligeledes en ny, moderne sortlaseret udgave. Overfladebehandlingen modvirker fyrretræets gulningsproces, og bevarer træets smukke og naturlige struktur synligt. 

Basiselementerne, stiger og hylder er stort set i dag, som da ABC begyndte at udvikle og producere reolsystemet i 1975, men for at følge tidens krav og modens luner kommer der hele tiden nye og spændende elementer til, samtidig med at nogle elemeter udgår. Det betyder, at man således i over 30 år, har kunnet kombinere og supplere sin ABC Classic reol.

Systemet kan tilpasses et hvilket som helst rum; børneværelse, kontor, alrum, stue, bryggers, køkken, kollegieværelse, kun fantasien sætter grænser. Gennem årene har vi oplevet, at en ABC reol aldrig kasseres, men indgår i helt nye og spændende brugskombinationer efter familiens behov.

FÅ NYHEDER OG INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om gavekort på kr. 500,- til vores fysiske butikker.