ABC reoler

Indlæser...

Varer 1-15 af 54

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • ABC Grundreol - H80 cm
  ABC Grundreol - H80 cm
  Fra 894,00  kr.
 • ABC Grundreol - H116 cm
  ABC Grundreol - H116 cm
  Fra 1.063,00  kr.
 • ABC Grundreol - H179 cm
  ABC Grundreol - H179 cm
  Fra 1.298,00  kr.
 • ABC Grundreol - H198 cm
  ABC Grundreol - H198 cm
  Fra 1.533,00  kr.
 • ABC Grundreol - H208 cm
  ABC Grundreol - H208 cm
  Fra 1.855,00  kr.
 • ABC Grundreol - H227 cm
  ABC Grundreol - H227 cm
  Fra 2.200,00  kr.
 • ABC Tilbygningsreol - H 80 cm
 • ABC Tilbygningsreol - H 116 cm
 • ABC Tilbygningsreol - H 179 cm
  ABC Tilbygningsreol - H 179 cm
  Fra 1.017,00  kr.
 • ABC Tilbygningsreol - H198 cm
  ABC Tilbygningsreol - H198 cm
  Fra 1.231,00  kr.
 • ABC Tilbygningsreol - H 208 cm
  ABC Tilbygningsreol - H 208 cm
  Fra 1.417,00  kr.
 • ABC Tilbygningsreol - H 227 cm
  ABC Tilbygningsreol - H 227 cm
  Fra 1.676,00  kr.
 • ABC Halv tilbygningsreol - H80 cm
 • Varer 1-15 af 54

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  ABC-reol

  Har du sat jagten ind efter en ny reol, så kan du finde den lige her. En reol er et fantastisk møbel til opbevaring af alt lige fra bøger og blade til nips-ting som fx vaser, lysestager, billedrammer og meget andet. Dog er en reol i dag langt fra kun et møbel, der skal være praktisk i forbindelse med opbevaring. En reol er ofte et større møbel, og derfor er det vigtigt, det passer ind i din stil og indretning, og ikke bare er en stor klodset ting, der står ovre i hjørnet af stuen. ABC-reolerne er simple og enkle i designet, og det gør, at de passer ind i ethvert hjem og ethvert rum. De fleste har en reol eller to stående derhjemme, men har du endnu ikke fået købt din første ABC-reol, kan du gøre det her hos os. 

  ABC Classic-stigereoler er helt unikke pga. deres fleksibilitet. De forskellige højder, bredder, dybder og de forskellige elementer til indbygning gør, at reolen kan dække stort set alle behov for opbevaring. Classic fremstilles i ubehandlet fyrretræ, som man kan lade stå ubehandlet eller overfladebehandle efter smag, samt i en hvidlaseret udgave - Classic White, der er meget rengøringsvenlig og ligeledes en ny, moderne sortlaseret udgave. Overfladebehandlingen modvirker fyrretræets gulningsproces, og bevarer træets smukke og naturlige struktur synligt. 

  ABC-reoler til mange formål

  Basiselementerne, stiger og hylder er stort set i dag, som da ABC begyndte at udvikle og producere reolsystemet i 1975, men for at følge tidens krav og modens luner, kommer der hele tiden nye og spændende elementer til, samtidig med, at nogle elementer udgår. Det betyder, at man således i over 30 år har kunne kombinere og supplere sin ABC Classic-reol.

  Systemet kan tilpasses et hvilket som helst rum, takket være det simple og klassiske design; børneværelse, kontor, alrum, stue, bryggers, køkken, kollegieværelse - kun fantasien sætter grænser. Gennem årene har vi oplevet, at en ABC-reol aldrig kasseres, men indgår i helt nye og spændende brugskombinationer efter familiens behov. Dermed kan man også sige, at en ABC-reol er et bæredygtigt møbel, eftersom det kan genbruges i forskellige rum og i generationer. 

  Skræddersy din egen stigereol

  Her på siden fungerer det således, at du selv sammensætter din reol efter, hvilken størrelse, farve osv. du har brug for. Vælger du en stigereol i ubehandlet træ, giver det dig mulighed for selv at sætte et helt personligt præg på reolen. Du kan male den i din yndlingsfarve, men du kan selvfølgelig også lade den stå helt rå og naturlig, hvis det er det, der bedst matcher din stil. Det smarte ved ABC-reolerne er, at du hele tiden kan tilføje nye elementer til reolen. Måske har du haft en reol stående i køkkenet, men i forbindelse med en flytning går det op for dig, at reolen passer bedre ind i stuen? Eneste men er, at du pludselig godt kunne bruge, at reolen var lidt højere eller større nu. Bare rolig, fra ABC kan du købe smarte tilbygningsreoler, der gør det nemt for dig at tilføje nogle ekstra hylder. 

  Køb hos Trævarefabrikernes Udsalg

  Skal du have fat i en ny reol, men er du lidt i tvivl om, hvorvidt det skal være fra ABC eller ej, så tjek hele vores udvalg af reoler udlige her. Her finder du også meget andet end stigereoler, og måske det kan gøre dig lidt klogere. Vil du gerne se lidt nærmere på vores mange spændende varer, inden du bestiller, så kig forbi en af vores fysiske butikker. Her står vi klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning. Hold dig ikke tilbage – bestil her på siden eller besøg os i dag.

  Du skal være opmærksom på, at leveringstiden kan være lidt længere end 1-5 hverdage på ABC-sortimentet, da ABC er bestillingsvarer.