Brick Box moduler

Indlæser...

Varer 16-21 af 21

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • BRICK BOX beslag til ophængning
 • Brick box sokkel 45 cm
  Brick box sokkel 45 cm
  109,00  kr.
 • Brick box sokkel 90 cm
  Brick box sokkel 90 cm
  149,00  kr.
 • BRICK BOX hynde 45x45x6 cm (med plade)
 • Brick box sokkel 60 cm.
 • Varer 16-21 af 21

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  BRICK BOX moduler til dit behov

  Trævarefabrikernes UDSALG tilbyder et fantastisk fleksibelt møbel, som passer ind i de fleste hjem. BRICK BOX moduler i birkekrydsfinér, som giver dig uanede muligheder for opbevaring. Modulerne er designet for Trævarefabrikernes Udsalg af Lars G. Bennetzen. Du kan få BRICK BOX modulerne i 3 forskellige størrelser. Alle med samme højde (22,5 cm.) og dybde (45 cm.) og bredde på 30, 45 og 90 cm. Modulerne kan sættes sammen som du ønsker det. De kan stables i højden og blive til en kommode eller en slags højskab. Du kan også sammensætte dem til en bænk til din entré. Og mange har bruge modulerne til at bygge en DIY seng, hvor BRICK BOX modulerne udgør opbevaringspladsen under sengen.

  BRICK TABLE er det geniale og simple skrivebord

  Udover ovenstående moduler har vi også produceret et modul, der egner sig supergodt til skrivebord. Det fås ligeledes med et understel der passer til. Selve BRICK TABLE fungerer på samme måde som de øvrige moduler. Alle skufferne har en push-funktion, så skufferne helt nemt skydes ud, når du trykker på den. 

  Forsiden og bagsiden på modulerne er ens i udtryk - hvilket betyder, at du kan lade dine BRICK moduler stå frit i rummet. 

  BRICK UNIT passer under dit skrivebord

  BRICK UNIT er et skuffemodul. Du kan sagtens bruge modulet sammen med andre produkter end BRICK produkter. Det er bygget op på samme måde, som de øvrige BRICK moduler og passer under de fleste skriveborde. En virkelig praktisk og smart løsning til papirer og kontorgrej.

  I det hele taget er tanken med BRICK modulerne, at de skal kunne bygges op, så de passer perfekt til dit behov.