CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gør det selv

   

31 til 35 ud af 35

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

31 til 35 ud af 35

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Woody sikkerhedskasser

Her kan I finde de helt rigtige opbevarings- og sikkerhedskasser, når I skal opbevare, transportere og organisere vigtige og værdifulde produkter, værktøj og effekter. Kasser og kufferter fås i mange forskellige størrelse og er alle fremstillet af birkekrydsfiner, der er lakeret med høj finish. De er samlet med galvaniserede metalhjørner og kantbånd samt beslag. Alle er monteret med håndtag, overfaldslås til hængelås, lågbånd og bundlister.

Mange håndværkere har glæde af Woody sikkerhedskasser. Kasserne kan være med til at holde orden i søm, skruer, og andre småting, der er vigtige at holde struktur på. Du kan også bruge de store Woody sikkerhedskasser til opbevaring af eksempelvis pressenning eller store udendørs telte. Mulighederne er mange med Woody sikkerhedskasser.

Et stort udvalg af praktiske stiger - til udendørs og indendørs brug

Til dig, der gør det selv inde og ude, har vi også en del forskellige stiger at vælge imellem. Der er solide lægtestiger i ubehandlet fyr. Du kan vælge fra 6 til 12 trin på stigen. Med 12 trin opnår du en højde på 347 cm. Du kan opbevare den på væggen i din garage eller i dit skur. Vi har også klassiske trappestiger med 3 til 6 trin. Meget praktiske at have, når du skal nå noget højt oppe. Loftstrapper til eksempelvis hems har vi også. Samt kraftige loftsstiger til vægmontering med ovale trin.

Vi har hvad du har brug for, hvis du skal op i højden.